Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nissan Almera 2015: Μετρώντας αντίστροφα

Nissan Almera 2015: Μετρώντας αντίστροφα

Πιο κοντά στη γραμμή παραγωγής, απ’ ότι πολλοί πίστευαν, βρίσκεται η νέα μικρομεσαίων διαστάσεων πρόταση της Nissan, η οποία θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της ιαπωνικής φίρμας στη δημοφιλέστερη κατηγορία της ευρωπαϊκής αγοράς.

Οι εξελίξεις τρέχουν για το νέο, μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback, το οποίο θα αποτελέσει τον διάδοχο του Almera, επαναφέροντας τη Nissan στη δημοφιλέστερη κατηγορία αυτοκινήτων της ευρωπαϊκής αγοράς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες συνοδεύουν τις νέες φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου, το μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback της Nissan δεν θα ονομάζεται Almera.

Αν και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της ιαπωνικής φίρμας στο Sunderland της M. Βρετανίας, από όπου και θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή ήπειρο, θα προσφέρεται χωρίς ουσιαστικές αλλαγές και στις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη.

Η σχεδίαση του αμαξώματός του θα θυμίζει έντονα τη δεύτερη γενιά του Nissan Qashqai, ενώ θα διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστήματα ενεργητικής ή ασφάλειας που συναντάμε στις τελευταίες προτάσεις του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Αντιστοίχως, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων και το πετρελαιοκίνητο μοτέρ των 1.461 κ.εκ. θα αποτελέσουν τους κεντρικούς πυλώνες ανάπτυξης της γκάμας του, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο εξέλιξης και ηλεκτροκίνητης έκδοσης στα πρότυπα του Leaf.

Όπως όλα δείχνουν το νέο μικρομεσαίο hatchback της Nissan θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά και θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά ως μοντέλο του 2015.

auto.in.gr

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024