Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe 2015: Ευτυχής συνύπαρξη

Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe 2015: Ευτυχής συνύπαρξη

Η AMG έκδοση της νέας S-Class Coupe συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης προκειμένου να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα τη συνύπαρξη των διακριτικών του κορυφαίου μοντέλου της Mercedes-Benz με αυτά του βελτιωτικού οίκου των Γερμανών σε ένα coupe αμάξωμα.

Η γερμανική φίρμα έχοντας ξεμπερδέψει με τις AMG εκδόσεις της τετράθυρης S-Class που στην έκθεση του Los Angeles υποδέχτηκε στην γκάμα της την κορυφαία S 65 AMG, ανεβάζει ρυθμούς στην εξέλιξη των αντίστοιχων coupe εκδόσεων του εμβληματικού μοντέλου της.

Ο λόγος φυσικά για τις AMG εκδόσεις της νέας S-Class Coupe οι οποίες εξελίσσονται παράλληλα με τις «απλές» εκδόσεις της, προσφέροντας μια πιο συμπληρωμένη εικόνα για τη δυναμικότερη έκδοση αμαξώματος της γερμανικής ναυαρχίδας η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της σε κάποια από τις διεθνείς εκθέσεις του 2014.

Σε ό,τι αφορά τις ισχυρότερες εκδόσεις με την υπογραφή του βελτιωτικού οίκου, και συγκεκριμένα την πρώτη στη σειρά S 63 AMG αναμένεται να εξοπλιστεί με το ίδιο μηχανικό σύνολο που συναντάμε στην αντίστοιχη τετράθυρη έκδοση της S-Class, προσφέροντας ωστόσο ένα πιο δυναμικό «πακέτο».

Αναλυτικότερα πρόκειται για τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 5,5 λίτρων με την υπογραφή της AMG και ο οποίος, στην περίπτωση της τετράθυρης S 63 AMG, αποδίδει 585 ίππους, επιτρέποντας στη γερμανική μπερλίνα να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Τώρα σε ό,τι αφορά την κορυφαία S 65 ΑΜG Coupe, μένει να διαπιστωθεί κατά πόσο οι Γερμανοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της τετράθυρης έκδοσης, διαθέσιμης αποκλειστικά με επιμηκυμένο μεταξόνιο -LWB-, καθώς αυτή εξοπλίζεται με τον θηριώδη V12 χωρητικότητας 6,0 λίτρων του οποίου η ισχύς ανέρχεται σε 630 ίππους, επιτρέποντας στο πανίσχυρο γερμανικό sedan να επιταχύνεται από στάση σε 4,3 δευτερόλεπτα.

AUTOMEDIA

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024