Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLK 2015: Παιχνίδια ενηλικίωσης

Mercedes-Benz GLK 2015: Παιχνίδια ενηλικίωσης

Το γερμανικό SUV προβάρει τα νέα του χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν σαφώς οι μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά και η παρουσία μιας νέας πλατφόρμας κάτω από τις –δυναμικότερα σχεδιασμένες- μεταλλικές του επιφάνειες.

H δεύτερη γενιά του γερμανικού SUV εντοπίζεται από το φωτογραφικό φακό, με φόντο αρκτικά τοπία, δίνοντας μια ακόμα καλύτερη εικόνα των αυξημένων διαστάσεών της, οι οποίες σηματοδοτούν τη νέα γενιά της, προσφέροντας παράλληλα ένα σαφή διαχωρισμό από την GLA.

Όπως αποκαλύπτει μια προσεκτική ματιά στις αναλογίες της και στο μακρύτερο καπό η GLK είναι αισθητά μεγαλύτερη και αναμένεται να διαθέτει τόσο μεγαλύτερο μεταξόνιο όσο και μεγαλύτερα μετατρόχια, στοιχεία που εκτός από το σαφή διαχωρισμό της από το μικρότερο SUV των Γερμανών θα προσφέρουν και σαφή πλεονεκτήματα σε επίπεδο ευρυχωρίας και άνεσης.

Κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες της GLK θα βρεθεί η αρχιτεκτονική της νέας C-Class η οποία, μόλις πραγματοποίησε την εκθεσιακή της πρεμιέρα στο Detroit, ενώ την ίδια “πηγή” αναμένεται να έχουν και τα μηχανικά της σύνολα με το γερμανικό SUV να “δανείζεται” κινητήρες από την μεσαίων διαστάσεων πρόταση της Mercedes-Benz.

Παράλληλα, με τις υπόλοιπες διαφοροποιήσεις της η νέα GLΚ αναμένεται να υιοθετήσει μια σειρά από πιο αιχμηρά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που θα την κάνουν προσφιλέστερη σε ένα πιο νεανικό κοινό, εγκαταλείποντας σε μεγάλο βαθμό την τετραγωνισμένη της αισθητική, όπως αποκαλύπτει μια ματιά στο τόξο της οροφής της.

Η αποκάλυψη της νέας GLK αναμένεται πριν εκπνεύσει το 2014, ενώ, οι Γερμανοί δεν αποκλείουν, σε δεύτερο χρόνο και το λανσάρισμα μιας AMG έκδοσης, η οποία θα ενισχύσει το δυναμικότερο προφίλ του αυτοκινήτου.

AUTOMEDIA

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024