Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Chevrolet Spark / Opel Mini: Σε διπλό ταμπλό

Chevrolet Spark / Opel Mini: Σε διπλό ταμπλό

Μαζί με τις εξελίξεις της νέας γενιάς του Chevrolet Spark, το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό "κρύβει" και ένα νέο μοντέλο της Opel το οποίο θα "κατέβει" στην κατηγορία των αστικών προσιτών προτάσεων στην Ευρώπη.

Η Chevrolet παρουσίασε το Spark το 2009 και πλέον, προετοιμάζει τη νέα γενιά του η οποία αναμένεται το 2015 και θα έχει μια εντελώς διαφορετική… ευρωπαϊκή εκδοχή η οποία θα φορά τα σήματα της Opel.

Έτσι, το καμουφλαρισμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τον φωτογραφικό φακό δεν κρύβει μόνο τις λεπτομέρειες του νέου Chevrolet Spark, αλλά και το νέο, αντίστοιχο μοντέλο της Opel, το οποίο θα έχει την ίδια αρχιτεκτονική και θα ενταχθεί, στην Ευρώπη, στην κατηγορία των προσιτών αστικών προτάσεων.

Αν και προς το παρόν, οι πληροφορίες που αφορούν το νέο γερμανικό μοντέλο είναι ελάχιστες, θα πρόκειται για ένα τετράθυρο, τετραθέσιο αυτοκίνητο πόλης το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Adam με αρχική τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 10.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο άφιξής τους στην παγκόσμια αγορά, με δεδομένο ότι το Spark τοποθετείται στις αρχές του 2015, το Opel αναμένεται να ακολουθήσει στα τέλη της ίδιας χρονιάς ή στις αρχές του 2016.

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι η Chevrolet σύμφωνα με απόφαση της μητρικής της General Motors δεν θα διαθέτει μοντέλα της στην ευρωπαϊκή αγορά το 2015.

AUTOMEDIA

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024