Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class Estate: Σε πρακτική τροχιά

Mercedes-Benz C-Class Estate: Σε πρακτική τροχιά

Το αυτοκίνητο που συστήθηκε ως το πιο αποδοτικό και το δυναμικότερο της κατηγορίας του, προετοιμάζει την πρακτικότερη εκδοχή του με φόντο το χιονισμένο τοπίο της σκανδιναβική χερσονήσου.

Ακολουθώντας την φυσική ροή των πραγμάτων, η νέα C-Class μετά την πρεμιέρα της στην έκθεση του Detroit, ετοιμάζει την επόμενη εκδοχή αμαξώματός της η οποία θα υιοθετήσει τα πρακτικότερα χαρακτηριστικά ενός τυπικού estate.

Έχοντας ως αφετηρία την ίδια πλατφόρμα και τις ίδιες τεχνολογικές καινοτομίες που εισήγαγε η νέα, τέταρτη γενιά της C-Class, η Estate έκδοσή του μοντέλου αναμένεται να είναι επίσης λίγο μεγαλύτερη αλλά και ταυτόχρονα ελαφρύτερη από το μοντέλο που αντικαθιστά, χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου.

Οι αυξημένες της διαστάσεις σε συνδυασμό και με τα τυπικά γνωρίσματα της συγκεκριμένης έκδοσης αμαξώματος αναμένεται, να προσφέρουν ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα τόσο σε ό,τι αφορά την άνεση για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος όσο και –φυσικά- σχετικά με την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ.

Ως προς αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο όγκος του χώρου αποσκευών της νέας C-Class στην τετράθυρη εκδοχή της ανέρχεται σε 480 λίτρα.

Eκτός από τις τεχνολογικές της προδιαγραφές, η C-Class Estate θα μοιραστεί με την «φρέσκια» C-Class και τους κινητήρες, κατ’ επέκταση την γκάμα της αναμένεται να πλαισιώσουν τετρακύλινδρες επιλογές βενζίνης καθώς και αποδοτικοί κινητήρες πετρελαίου, σε συνδυασμό, κατά περίπτωση και με το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC.

AUTOMEDIA

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024