Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz CLS 2015: Ένα αστέρι αλλάζει

Mercedes-Benz CLS 2015: Ένα αστέρι αλλάζει

Το μοντέλο που δημιούργησε σχολή στην κατηγορία των τετράθυρων coupe ανανεώνεται για πρώτη φορά στην δεύτερη γενιά του, η οποία είχε παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2010 στο Παρίσι.

Μικρές αισθητικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου και εργονομικές διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό του, επιφυλάσσει η Mercedes-Benz για τους μελλοντικούς αγοραστές της CLS.

Μια ματιά στις φωτογραφίες οι οποίες προέρχονται από δοκιμές εξέλιξης που πραγματοποιούνται αυτή την εποχή στον ευρωπαϊκό Βορρά, καταδεικνύει τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και τις αλλαγές στα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό του τετράθυρου coupe με την ριζοσπαστική σχεδίαση οι κυριότερες διαφοροποιήσεις εντοπίζονται στο ανασχεδιασμένο τιμόνι αλλά και στο χειριστήριο και την μεγαλύτερη οθόνη του συστήματος COMAND.

Στην γκάμα των μηχανικών συνόλων δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις, με την κορυφαία CLS 63 AMG S-Model να αποδίδει 585 ίππους και 800 Nm ροπής χάρη στον V8 κινητήρα των 5,5 λίτρων.

Ωστόσο, παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της γερμανικής φίρμας να αποφασίσει αν και πότε θα λανσάρει plug-in υβριδική έκδοση της CLS, εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία που ήδη χρησιμοποιεί στην S-Class.

Ανάλογες αλλαγές θα δεχθεί ασφαλώς και η CLS Shooting Brake ενώ η διάθεσή τους στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη του 2014.

AUTOMEDIA

Sports in

«Πρώτη» για Κόντη στον Παναθηναϊκό – Τι είπε στους ποδοσφαιριστές

Ο Χρήστος Κόντης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό..

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024