Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi TT 2015: Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν…

Audi TT 2015: Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν…

Με νυχτερινές δοκιμές σε δημόσιους δρόμους συνεχίζεται η εξέλιξη του νέου Audi TT, το οποίο βρίσκεται ένα βήμα πριν τις γραμμές παραγωγής της γερμανικής φίρμας.

Το σκοτάδι δεν αποτέλεσε ουσιαστικό εμπόδιο για τους μηχανικούς της Audi, οι οποίοι συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις δοκιμές εξέλιξης του νέου TT.

Το δημοφιλές, ακόμη και στη χώρα μας, coupe, εντοπίστηκε από τον κατασκοπευτικό φακό κατά τη διάρκεια μιας σύντομης νυχτερινής… εξόδου.

Το ελαφρύ καμουφλάζ αποκαλύπτει τα βασικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος, τα οποία δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν από τη σημερινή εικόνα του αυτοκινήτου.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το αιχμηρό μπροστινό τμήμα με τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED αρκεί για να δηλώσει τη σχεδιαστική εξέλιξη του αυτοκινήτου, η οποία ολοκληρώνεται με την προσθήκη δυναμικότερων χαρακτηριστικών στο πίσω τμήμα και ειδικότερα στον διαχύτη που περιβάλλει τις απολήξεις των εξατμίσεων.

Αν και δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες που θα διαμορφώσουν την γκάμα του νέου TT, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν πρόκειται να δούμε κάποιο εξολοκλήρου νέο μοτέρ.

Έτσι, λοιπόν, το νέο coupe της Audi θα ξεκινά από τα 1,8 λίτρα και τους 180 ίππους του μέχρι σήμερα γνωστού TFSI κινητήρα, φτάνοντας στην κορυφαία και αποκλειστικά τετρακίνητη έκδοση RS ακόμη και τους 380 ίππους.

Να σημειώσουμε ότι το νέο TT βασίζεται στην πλατφόρμα που μεταξύ άλλων φιλοξενεί και το A3, γεγονός που πρόκειται να οδηγήσει στον περιορισμό του συνολικού βάρους και συνεπώς στη βελτίωση των επιδόσεων και της αποδοτικότητας των εκδόσεών του.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Audi TT πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 4 Μαρτίου 2014.

AUTOMEDIA

Sports in

Καρεμπέ: «Ολυμπιακός, ο ένας και ο μοναδικός»

Ήταν ο πρώτος που το είπε, «να πάμε τον Ολυμπιακό σε έναν ευρωπαϊκό τελικό», τώρα μπορεί να απολαύσει αυτό που έλεγε και έγινε πραγματικότητα. Το πανηγυρικό ποστ του Γάλλου μετά τον θρίαμβο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024