Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Land Rover Freelander 2015: Αυξητικές τάσεις

Land Rover Freelander 2015: Αυξητικές τάσεις

Το βρετανικό SUV προετοιμάζει τη νέα γενιά του η οποία θα διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις και θα επωφεληθεί από τις εξελίξεις που έφερε στην φίρμα το Evoque και όχι μόνο.

Το νέο Land Rover Freelander εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να δοκιμάζει το βήμα του στο ταιριαστό, για τις ικανότητες ενός SUV του βεληνεκούς του, τοπίο μιας παγωμένης λίμνης του σκανδιναβικού βορρά.

Το παραπλανητικό καμουφλάζ και η απόσταση δεν μπορούν να κρύψουν την αύξηση των διαστάσεων του νέου μοντέλου που αναμένεται να αξιοποιήσει μια επιμηκυμένη εκδοχή της πλατφόρμας του Evoque.

Την ίδια «πηγή» αναμένεται να έχει και ο σχεδιαστικός του προσανατολισμός, με το νέο Freelander, να αναμιγνύει αισθητικά στοιχεία τόσο από το Evoque όσο και από το Range Rover Sport.

Με μια προσεκτική παρατήρηση στο μπροστινό τμήμα ξεχωρίζουν τα LED περιμετρικά φωτιστικά σώματα που πλαισιώνουν τη χαρακτηριστική γρίλια, ενώ τη σιλουέτα του Freelander καθορίζει το πιο έντονο τόξο της οροφής που καταλήγει σε ένα διακριτό spoiler. Το καμουφλάζ έχει κάνει σχεδόν αόρατα τα πίσω φωτιστικά σώματα, ωστόσο, χαμηλότερα, διακρίνεται η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Το Freelander αναμένεται μαζί με το πάτωμα του Evoque να υιοθετήσει και την γκάμα κινητήρων του η οποία θα περιλαμβάνει κινητήρες diesel 2,2 λίτρων 150 και 190 ίππων και δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση 240 ίππους.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η φίρμα φέρεται να εξελίσσει και νέους τετρακύλινδρους κινητήρες οι οποίοι θα προσφέρουν βελτιωμένα μεγέθη κατανάλωσης και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και οι οποίοι πιθανότατα θα κάνουν πρεμιέρα μαζί με το Freelander.

AUTOMEDIA

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024