Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW FAST 2015: Πολύπλευρο compact

ΒΜW FAST 2015: Πολύπλευρο compact

Κάτι μεταξύ SUV και πολυμορφικού με lifestyle χαρακτήρα και περιορισμένες διαστάσεις το BMW FAST θα αποτελέσει το επόμενο βήμα της BMW στην "μικρή" κατηγορία.

Ο όρος FAST μπορεί να θυμίζει ταχύτητα αλλά, στο λεξιλόγιο της BMW αποτελεί ένα συμπαγών διαστάσεων οικογενειακό μοντέλο παντός καιρού το οποίο οι Βαυαροί ορίζουν ως Family Activity Sports Tourer.

Το νέο μικρό των Βαυαρών το οποίο θα αποτελέσει κάτι μεταξύ VW Touran, Mercedes-Benz B-Class, Audi A3 Sportback, Land Rover Evoque και της μέχρι σήμερα γνωστής Χ1, φιλοδοξεί να συνδυάσει την αστική πρακτικότητα, το lifestyle, αλλά και την sport οδική συμπεριφορά σε ένα μείγμα που θα αξιοποιήσει και πάλι τα διακριτικά Χ1.

Με ορίζοντα άφιξης το τέλος του 2014 ή τις αρχές του 2015 η νέα Χ1 θα αποτελέσει μέρος της νέας «μικρής» κατηγορίας της φίρμας που θα έχει ως αφετηρία την νέα εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα UKL όπου φιλοξενείται το νέο ΜΙΝΙ Hatchback αλλά και η Σειρά 2 Active Tourer.

Παράλληλα με την νέα ενσάρκωση της Χ1, η παραπάνω νέα μικρή κατηγορία της BMW αναμένεται να συμπεριλάβει επίσης ένα επταθέσιο πολυμορφικό μοντέλο, το οποίο ενδεχομένως να αποτελέσει την επταθέσια εκδοχή της Σειράς 2 Active Tourer, ένα δίθυρο μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από τη Σειρά 2 με την κωδική ονομασία JOY, καθώς και ένα πολυχρηστικό μοντέλο, λίγο διαφορετικού ύφους από το FAST ή, αν προτιμάτε, της νέας Χ1.

Εκτός από τις μικρές τους διαστάσεις, τα παραπάνω μοντέλα θα έχουν ως κοινό την νέα πλατφόρμα του ομίλου BMW, UKL αλλά και το γεγονός ότι θα διατίθενται ως δικίνητα-εμπροσθοκίνητα ή με τετρακίνηση σε εκδόσεις xDrive.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024