Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i20 2015: Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι

Hyundai i20 2015: Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι

Μόλις δύο χρόνια μετά το εμπορικό λανσάρισμα της ανανεωμένης εκδοχής του, το Hyundai i20 ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη δεύτερη, κατά σειρά, γενιά του.

Μπορεί η ανανεωμένη εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού Hyundai i20 να μετρά μόλις δύο χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά, παρόλα αυτά η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία δείχνει έτοιμη να περάσει στην παραγωγή τη δεύτερη, κατά σειρά, γενιά του δημοφιλούς στη χώρα μας super mini.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Hyundai i20 πρόκειται να υιοθετήσει αρκετά από τα σχεδιαστικά γνωρίσματα του επίσης νέου i10, αυξάνοντας παράλληλα και τις εξωτερικές του διαστάσεις.

Χάρη στην αύξηση στο συνολικό μήκος του αμαξώματος και ειδικότερα του μεταξονίου, το νέο i20 θα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό του, υποστηρίζοντας με μεγαλύτερη ευκολία τον τίτλο του super mini.

Την αρχή στους κινητήρες βενζίνης θα κάνει ένα τρικύλινδρο σύνολο χωρητικότητας 1,0 λίτρου, ωστόσο, για τους απαιτητικότερους θα υπάρξει και ένα τετρακύλινδρο μοτέρ 1,25 λίτρων.

Δύο επιλογές θα προσφέρει και η πετρελαιοκίνητη γκάμα του νέου i20, καθώς πέρα από τον τρίκυλνδρο κινητήρα των 1,1 λίτρων, θα διατίθεται και το ισχυρότερο, τετρακύλινδρο σύνολο των 1,4 λίτρων.

Να σημειώσουμε ότι πολύ σύντομα στην γκάμα των αυτοκινήτων πόλης της Hyundai πρόκειται να προστεθεί το ix20, ένα αστικών προδιαγραφών crossover με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

AUTOMEDIA

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024