Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Land Rover Freelander 2015: Μεγαλύτερο και αποδοτικότερο

Land Rover Freelander 2015: Μεγαλύτερο και αποδοτικότερο

Ο φωτογραφικός φακός πλησιάζει τo βρετανικό SUV προφέροντας νέες λήψεις και μια καλύτερη εικόνα των λεπτομερειών της μεγαλύτερης και δυναμικότερης σιλουέτας του καθώς συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης με φόντο το παγωμένο τοπίο του σκανδιναβικού βορρά.

Το νέο Land Rover Freelander επανέρχεται με μια νέα σειρά πιο κοντινών εικόνων του καθώς συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στο σκανδιναβικό βορρά.

Οι κοντινότερες λήψεις επιβεβαιώνουν την αύξηση των διαστάσεων του και τις σχεδιαστικές του επιρροές από το Evoque, στην πλατφόρμα του οποίου και θα βασίζεται αλλά και από το Range Rover Sport.

Στο μπροστινό του τμήμα ξεχωρίζουν τα LED αιχμηρά φωτιστικά σώματα που πλαισιώνουν την χαρακτηριστικά έντονη γρίλια της φίρμας, ενώ στις αναλογίες του Freelander καθοριστικό ρόλο παίζει η νέα πιο coupe γραμμή της οροφής η οποία καταλήγει σε spoiler. Χαμηλότερα, διακρίνεται η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Μαζί με το πάτωμα του Evoque το Freelander αναμένεται να υιοθετήσει και την γκάμα κινητήρων του περιλαμβάνοντας κινητήρες diesel 2,2 λίτρων 150 και 190 ίππων και δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση 240 ίππους.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η φίρμα φέρεται να εξελίσσει και νέους τετρακύλινδρους κινητήρες οι οποίοι θα προσφέρουν βελτιωμένα μεγέθη κατανάλωσης και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και οι οποίοι πιθανότατα θα κάνουν πρεμιέρα μαζί με το Freelander.

AUTOMEDIA

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024