Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar XE 2015: Ανεπίσημη πρώτη για τη νέα

Jaguar XE 2015: Ανεπίσημη πρώτη για τη νέα «μικρή» τετράθυρη Jaguar

Το νέο μοντέλο που η Jaguar ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει δίνει, για πρώτη φορά το στίγμα της σιλουέτας του καθώς πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στο σκανδιναβικό βορρά.

Η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε από την έκθεση της Γενεύης η οποία άνοιξε τις πύλες της στις 4 Μαρτίου ότι εξελίσσει ένα μεσαίου μεγέθους sedan το οποίο θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της.

Τώρα, η νέα Jaguar XE όπως θα ονομάζεται το μοντέλο, δίνει μια σαφή εικόνα της σιλουέτας της για πρώτη φορά, καθώς συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στον παγωμένο ευρωπαϊκό βορρά.

Εκτός από τις περιορισμένες, για τα δεδομένα της Jaguar, διαστάσεις της που θα της επιτρέψουν να αντιπαρατεθεί με την BMW Σειρά 3, το Audi A4 και τη Mercedes-Benz C-Class, οι Βρετανοί έχουν ήδη ανακοινώσει στοιχεία για όσα βρίσκονται κάτω από τις μεταλλικές της επιφάνειες.

Σύμφωνα με αυτά η ΧΕ είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας με monocoque πλαίσιο αλουμινίου καθώς θα αξιοποιήσει την νέα αρχιτεκτονική που η Jaguar παρουσίασε με το πρωτότυπο C-X17.

Νέας γενιάς είναι και οι κινητήρες της με την γκάμα να απαρτίζεται από δίλιτρα τετρακύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου.

Όπως έχει ανακοινώσει η Jaguar, η γκάμα των εκδόσεων της θα καλύπτει όλο το φάσμα απαιτήσεων καθώς θα περιλαμβάνει μια αποδοτική έκδοση με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κάτω από 100 γρ./χλμ. ενώ, η κορυφαία έκδοση θα έχει μέγιστη ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

Επιπλέον, αν και αρχικά το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί ως τετράθυρο, θα ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις αμαξώματος συμπεριλαμβανομένων coupe και station wagon προσφέροντας μια πλήρη γκάμα επιλογών.

AUTOMEDIA

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024