Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz B-Class 2015: Πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Παρίσι

Mercedes-Benz B-Class 2015: Πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Παρίσι

Το μοντέλο που "άνοιξε" το δρόμο για τη νέα γενιά των μικρότερων Mercedes-Βenz, περνά σε φάση ανανέωσης προκειμένου να επωφεληθεί από τις πρόσφατες σχεδιαστικές εξελίξεις στη γερμανική φίρμα.

Αν και το γερμανικό premium MPV μετράει δύο και κάτι χρόνια στην αγορά, η Mercedes-Benz έχει ήδη δρομολογήσει την ανανέωσή του προκειμένου να το εναρμονίσει με τις νέες αισθητικές εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στη γερμανική φίρμα.

Επιπλέον, όπως δείχνουν οι πρόσφατοι ρυθμοί στη Mercedes-Benz, η ηγεσία της φίρμας στην Στουτγάρδη έχει αποφασίσει την μείωση του συνολικού χρόνου ζωής των μοντέλων της από επτά και κάτι χρόνια σε έξι.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ανανεωμένη B-Class κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στον Αρκτικό Κύκλο, «αποκαλύπτοντας» ότι ο κύριος όγκος των αλλαγών εστιάζεται στο μπροστινό τμήμα όπου αναμένονται ανασχεδιασμένα προφυλακτήρας, γρίλια και φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω τμήμα, διακρίνεται η πρόθεση για αλλαγές στα φώτα και τις απολήξεις της εξάτμισης που ενσωματώνεται καλύτερα στον προφυλακτήρα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες δεν αποκλείονται στοχευμένες αλλαγές με γνώμονα την βελτίωση της σχέση ισχύος – κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Στοχευμένες αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό της ανανεωμένης B-Class όπου θα υπάρξουν αναβαθμίσεις που αφορούν στο infotainment, τα διαθέσιμα gadgets -όπως το σύστημα CarPlay της Apple- αλλά και την αισθητική των επενδύσεων.

Η νέα B-Class αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας, στις 2 Οκτωβρίου 2014.

AUTOMEDIA

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024