Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW M4 Cabrio 2014: Στο νήμα…

BMW M4 Cabrio 2014: Στο νήμα…

Το νέο "παιδί" της M Division με τα διακριτικά M4 Cabrio γράφει λίγους ακόμα γύρους, δοκιμάζοντας τα όριά της πριν την επικείμενη παρουσίασή της σε αμερικανικό έδαφος.

Η BMW επιταχύνει τις εξελίξεις σε σχέση με την ανοιχτή Μ4 Cabrio η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό καθώς τελειοποιεί τις τελευταίες της λεπτομέρειες πριν την επικείμενη παρουσίασή της.

Με δεδομένο ότι οι Βαυαροί έχουν παρουσιάσει τις Μ3 Sedan και M4 Coupe στην έκθεση του Detroit στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά και ότι το καμουφλάζ έχει υποχωρήσει από τις επιφάνειες της M4 Cabrio, πλέον δεν μένουν και πολλά κρυφά στοιχεία για το νέο «τρομερό παιδί» της M Division το οποίο θα αξιοποιήσει -και αυτό- μια μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή.

Όπως και η M4 Coupe, έτσι και η κορυφαία Cabrio έκδοση, θα εξοπλίζεται με εξακύλινδρο κινητήρα τεχνολογίας TwinPower Turbo με απόδοση 431 ίππων και 550 Nm ροπής. Το σύνολο θα συμπληρώνει ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Στις επιλογές θα συμπεριληφθεί το κιβώτιο Μ DCT επτά σχέσεων το οποίο συνδυάζεται με launch control και ένα σύστημα burnout το οποίο επιτρέπει ως ένα βαθμό το σπινιάρισμα των τροχών στις χαμηλές ταχύτητες.

Αναφορικά με τις επιδόσεις που εξασφαλίζει το παραπάνω μηχανικό σύνολο, υπενθυμίζεται ότι η M4 Coupe επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα, χρόνος που αναμένεται να είναι μόλις οριακά μεγαλύτερος στην περίπτωση της Cabrio.

AUTOMEDIA

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024