Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 3 2015: Προσεχώς τρικύλινδρη!

BMW Σειρά 3 2015: Προσεχώς τρικύλινδρη!

Με αφορμή τους νέους, τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel που θα ενσωματώσει στην γκάμα της, η BMW Σειρά 3 προβάρει ένα δυναμικότερο σχεδιαστικό προφίλ.

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή γενιά της BMW Σειράς 3 δεν μετρά περισσότερα από τρία χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά, η βαυαρική φίρμα εξελίσσει ήδη την ανανεωμένη εκδοχή της.

Αφορμή για τις περιορισμένης έκτασης σχεδιαστικές αλλαγές που εντοπίζονται στο μπροστινό τμήμα και ειδικότερα στις εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα, αποτελεί η προσθήκη νέων κινητήρων βενζίνης και diesel στην γκάμα του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, η BMW Σειρά 3 πρόκειται να εφοδιαστεί με τα τρικύλινδρα σύνολα χωρητικότητας 1,5 λίτρων που για πρώτη φορά συναντήσαμε στο επίσης νέο MINI Ηatchback, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αποδοτικότητα των εκδόσεών της.

Παράλληλα, η δημοφιλής μπερλίνα θα υιοθετήσει αρκετά από τα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης και πολυτελέστερης BMW Σειράς 5, προσφέροντας προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως οι προβολείς τεχνολογίας LED που θα αντικαταστούν τους μέχρι σήμερα γνωστούς προβολείς Xenon.

Ένα ακόμη κίνητρο για την πρόωρη ανανέωση της «τριάρας» αποτελεί η έλευση στην ευρωπαϊκή αγορά των βασικών ανταγωνιστών της, όπως η νέα Mecedes-Benz C-Class, το νέο Audi A4 και το VW Passat.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024