Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW Σειρά 2 Cabrio 2015: Πρόβα τζενεράλε

ΒΜW Σειρά 2 Cabrio 2015: Πρόβα τζενεράλε

Το μικρότερο βαυαρικό cabrio δοκιμάζει το βήμα του με ανοιχτή οροφή εν όψει της αποκάλυψης του που αναμένεται υπό… τον καλοκαιρινό ήλιο.

Έχοντας ήδη γνωρίσει την BMW Σειρά 2 Coupe δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο το οποίο θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στην γκάμα των Βαυαρών, ως το μικρότερο cabrio της γκάμας με στόχο πάντα, να προσφέρει δυναμισμό και… ανοιχτές συγκινήσεις.

Η Σειρά 2 Cabrio αναμένεται να πατήσει πάνω στη σχεδιαστική γραμμή που χάραξε η Σειρά 2 Coupe αυξάνοντας οριακά τις διαστάσεις της σε σχέση με το παρελθόν και αποκτώντας ένα αθλητικότερο παράστημα, ενώ τις προδιαγραφές της θα κληθεί να συμπληρώσει, μια υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή.

Τις εκδόσεις κινητήρα θα πλαισιώσουν τα γνωστά από τη Σειρά 2 Coupe, μηχανικά σύνολα με δίλιτρους τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με ισχύ από 143 έως 218 ίππους να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί ο διπλά υπετροφοδοτούμενος V6 3,0 λίτρων με 326 ίππους που θα εξοπλίζει την έκδοση M235i.

Τα μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή κατ’ επιλογή με το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων των Βαυαρών, ενώ θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις με το xDrive να αποτελεί επίσης μία από τις διαθέσιμε επιλογές.

AUTOMEDIA

Sports in

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φατίχ Τερίμ με τους πράσινους να ανακοινώνουν την αποχώρηση του Τούρκου τεχνικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024