Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar F-Type R-S 2015: Ο νόμος του… ισχυρότερου

Jaguar F-Type R-S 2015: Ο νόμος του… ισχυρότερου

H Jaguar δεν αρκέστηκε στους 550 ίππους της F-Type R, προσθέτοντας στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου ένα… S και 50 επιπλέον ίππους.

Σε πενήντα επιπλέον ίππους μεταφράζεται η προσθήκη ενός… S στην περιγραφή της μέχρι πρότινος κορυφαίας έκδοση της Jaguar F-Type.

Η βρετανική φίρμα αποφάσισε πως οι 550 ίπποι του V8 κινητήρα των 5,0 λίτρων δεν ήταν αρκετοί για το συμπαγών διαστάσεων τετράτροχο, φροντίζοντας με την υπό εξέλιξη F-Type R-S να θέσει τον πήχη των επιδόσεων ακόμα πιο ψηλά.

Η πανίσχυρη έκδοση της F-Type εντοπίστηκε έξω από τη θρυλική πίστα του Nurburgring, με βαρύ καμουφλάζ το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να κρύψει τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητές της και ειδικότερα τις αλλαγές που έχουν γίνει στον αεροδυναμικό σχεδιασμό του αμαξώματος.

Εξίσου εμφανή είναι και τα δισκόφρενα κεραμικής σύνθεσης, τα οποία ξεχωρίζουν χάρη στις βαμμένες σε κίτρινο χρώμα δαγκάνες.

Αν και η υπό εξέλιξη F-Type R-S δεν διαθέτει μεταλλική οροφή, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η τοποθέτηση του V8 κινητήρα των 600 ίππων και στην F-Type Coupe.

H πρεμιέρα της ισχυρότερης μέχρι σήμερα F-Type πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που θα φιλοξενήσει τον Οκτώβριο το Παρίσι, ενώ η τιμή της διάθεσής της στην ευρωπαϊκή αγορά υπολογίζεται ότι θα αγγίξει τα 150.000 ευρώ.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024