Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz ML 63 AMG 2015: Δύναμη επιβολής

Mercedes-Benz ML 63 AMG 2015: Δύναμη επιβολής

H πανίσχυρη έκδοση του γερμανικού SUV "προσφέρει" τον εαυτό της, για πρώτη φορά, στο φωτογραφικό φακό, αποκαλύπτοντας λίγα ακόμα κομμάτια από το παζλ της ανανέωσής της η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι αρκετά εκτεταμένη και αναμένεται να δώσει το στίγμα της από το φθινόπωρο.

Αν και η ανανεωμένη M-Class έχει ήδη δώσει το στίγμα της μέσω αρκετών κατασκοπικών λήψεων, είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός καταφέρνει να απαθανατίσει την έκδοση με την υπογραφή της AMG η οποία εκτελεί δοκιμές εξέλιξης για τη βελτίωση της οδικής της συμπεριφοράς στον ευρωπαϊκό νότο.

Επίσης αν και το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο SUV κρύβει με καμουφλάζ μόνο το μπροστινό του τμήμα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές που θα υπάρξουν στην ανανεωμένη του εκδοχή θα είναι τόσο εκτεταμένες όσο υπήρξαν και στην ανανέωση της E-Class.

Έτσι, η ανανεωμένη εκδοχή του SUV αναμένεται να υιοθετήσει τη νέου σχεδιασμού γρίλια της φίρμας, ενώ ανασχεδιασμένα θα είναι και τα φωτιστικά σώματα τα οποία θα συνδυάζονται με διαφορετικά LED ημέρας.

Παράλληλα, διαφορετικές θα είναι και ορισμένες γραμμές σχεδίασης στα πλευρικά τμήματα του αμαξώματος που συνδυαστικά με τους “ξαναγραμμένους” θόλους θα δώσουν μια πιο εκσυγχρονισμένη εικόνα στο γερμανικό SUV.

Προς το παρόν, το πίσω τμήμα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες αλλαγές αν και αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να αλλάξει ριζικά στην πορεία, καθώς, ενδεχομένως, πρόκειται για μια πρώιμη εκδοχή δοκιμαστικού πρωτότυπου.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα της πανίσχυρης ML 63 AMG, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξακολουθεί να εξοπλίζεται με το γνωστό διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 5,5 λίτρων με ισχύ 525 ίππων στην «απλή» εκδοχή του και με απόδοση 558 ίππων συνδυαστικά με το προαιρετικό AMG Performance Package.

AUTOMEDIA

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024