Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar XE 2015: Μικρή τετράθυρη premium απειλή

Jaguar XE 2015: Μικρή τετράθυρη premium απειλή

Το νέο και μικρότερο τετράθυρο μοντέλο της Jaguar που, σύντομα, θα "κατέβει" στην κατηγορία  των BMW Σειράς 3, Mercedes-Benz C-Class και Αudi A4 , εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό καθώς προετοιμαζόταν να ανοίξει το βήμα της στο Nurburgring.

H νέα, μικρότερη τετράθυρη Jaguar δίνει, για ακόμα μία φορά, το στίγμα της, καθώς ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε την ώρα που… αποβιβαζόταν από φορτηγό κοντά στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η φίρμα στο Nurburgring.

Το μεσαίου μεγέθους sedan το οποίο εσωτερικά στην φίρμα κωδικοποιείται ως Χ760 θα έχει ως αφετηρία την νέα αρχιτεκτονική της βρετανικής φίρμας που παρουσιάστηκε με το πρωτότυπo CX17 iQ(Al) ενώ όπως, έχουν ήδη ανακοινώσει οι Βρετανοί, θα είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας με monocoque πλαίσιο αλουμινίου.

Παράλληλα, οι ασυνήθιστα συμπαγείς, για τα δεδομένα της Jaguar, διαστάσεις του αμαξώματος και οι περιορισμένοι σε μήκος προβολοί της θα της εξασφαλίσουν το «απαραίτητο» μέγεθος που θα της επιτρέψει να κονταροχτυπηθεί με την BMW Σειράς 3, το Audi A4 και την Mercedes-Benz C-Class.

Νέας γενιάς θα είναι και οι κινητήρες της με την γκάμα να απαρτίζεται από δίλιτρα τετρακύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου.

Όπως έχει ανακοινώσει η Jaguar, η γκάμα των εκδόσεων της θα καλύπτει όλο το φάσμα απαιτήσεων καθώς θα περιλαμβάνει μια αποδοτική έκδοση με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κάτω από 100 γρ./χλμ. ενώ, η κορυφαία έκδοση θα έχει μέγιστη ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

Επιπλέον, αν και αρχικά το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί ως τετράθυρο, θα ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις αμαξώματος συμπεριλαμβανομένων coupe και station wagon προσφέροντας μια πλήρη γκάμα επιλογών.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024