Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW X6 2015: Οικεία δύναμη

BMW X6 2015: Οικεία δύναμη

Το coupe SUV των Βαυαρών συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης επιβεβαιώνοντας ολοένα και περισσότερο ότι η σχεδιαστική προσέγγιση στη νέα γενιά του μοντέλου θα μοιάζει με ένα δημιουργικό déjà vu.

Οι Βαυαροί συνεχίζουν την εξέλιξη της νέας, αλλά απολύτως αναγνωρίσιμης, BMW X6 η οποία και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κοντά στην έδρα της φίρμας, στο Μόναχο.

Όπως είναι αναμενόμενο, η νέα Χ6 δεν ξεφεύγει, επί της ουσίας, σχεδιαστικά από την μέχρι τώρα γνωστή εκδοχή της, διατηρώντας την αναγνωρίσιμη σιλουέτα που της εξασφαλίζει το χαρακτηρισμό coupe SUV και διακρίνεται από τη χαρακτηριστική γραμμή οροφής.

Ωστόσο, στις λεπτομέρειες της σχεδίασης, όπως τα φωτιστικά σώματα που υπογραμμίζονται από τα φώτα ημέρας, καθώς και η γρίλια, μπορεί να εντοπίσει κανείς και επιρροές από τα αντίστοιχα στοιχεία της νέας Χ5.

Την όψη της Χ6 συμπληρώνουν οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, ενώ το πίσω τμήμα, αν και καμουφλαρισμένο, δεν κρύβει τις αναλογίες του που δημιουργούν την ίδια αίσθηση επιβολής με την σημερινή Χ6. Την εικόνα συμπληρώνουν οι δύο τετραγωνισμένες και ακροβολισμένες απολήξεις της εξάτμισης

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, με δεδομένη την, σχετικά πρόσφατη, άφιξη της νέας Χ5, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς από πού θα αντλήσει την γκάμα κινητήρων της η νέα Χ6, ενώ η πρόσφατη «περιπέτεια» της X5, ως plug-in hybrid με την παρουσίαση του πρωτότυπου Concept 5 eDrive στην Φρανκφούρτη το Σεπτέμβριο του 2013, δεν αποκλείει ανάλογη έκδοση και για το μεγάλο coupe SUV των Βαυαρών.

AUTOMEDIA

Sports in

Νέα σύσκεψη για τον τελικό του Conference - Πώς θα μετακινηθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι οπαδοί του Ολυμπιακού υπολογίζεται ότι θα είναι περίπου 15.000 ενώ οι Ιταλοί δεν θα ξεπεράσουν τις 4.000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024