Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class Estate 2015: Η γυμνή -πρακτική- αλήθεια

Mercedes-Benz C-Class Estate 2015: Η γυμνή -πρακτική- αλήθεια

Η δεύτερη και πρακτικότερη προσθήκη στην γκάμα της C-Class απαλλάσσεται από το καμουφλάζ της, προσφέροντας παράλληλα μια ευκαιρία συγκριτικής παρατήρησης καθώς το κλείστρο του φακού την απαθανάτισε δίπλα στην προηγούμενη γενιά.

Όσο ο χρόνος λιγοστεύει για την επικείμενη άφιξη της estate έκδοσης της νέας C-Class τόσο και το καμουφλάζ λιγοστεύει στις επιφάνειες των δοκιμαστικών πρωτοτύπων της πρακτικότερης εκδοχής του μοντέλου.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε parking στη Στουτγάρδη σε ένα σπάνιο ενστανανέμ πλάι πλάι με την… μελλοντικά, προκάτοχό της.

Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα γνωρίσματά της, η C-Class Estate δείχνει πανομοιότυπη με το τετράθυρο μοντέλο στο μπροστινό τμήμα, ενώ, πίσω, εκτός από τη διαφορετικότητα που επιβάλλει το station wagon αμάξωμα, η πρακτικότερη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου υιοθετεί διαφορετικής σχεδίασης μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα.

Επίσης ακολουθώντας τις εξελίξεις που χαρακτήρισαν τη νέα γενιά της C-Class, η Estate αναμένεται να είναι μεγαλύτερη σε μήκος.

Αυτό θα έχει θετική επίδραση στην παρεχόμενη άνεση, αλλά και στον όγκο του διαμερίσματος αποσκευών που αναμένεται να αυξηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το μέγεθος χωρητικότητας του πορτ μπαγκάζ στην ήδη γνωστή C-Class Estate ανέρχεται σε 485 λίτρα και 1.500 λίτρα με την αναδίπλωση των καθισμάτων.

Αναφορικά με τους κινητήρες, δεν αναμένονται εκπλήξεις καθώς θα είναι κοινοί με την τετράθυρη έκδοση του μοντέλου. Το ίδιο θα συμβεί και με την κορυφαία C 63 AMG Estate η οποία και θα επωφεληθεί από το νέο διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 των 4,0 λίτρων που έχει ήδη επιβεβαιωθεί από την Mercedes-Benz για την τετράθυρη αντίστοιχη έκδοση.

Αν και οι πλήρεις προδιαγραφές του συγκεκριμένου συνόλου δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί η απόδοση του αναμένεται να φτάσει έως και τους 480 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3: O Nτουράν σόκαρε τους ρεντς στην ματσάρα του «Villa Park»

Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο δεν έφυγε με την νίκη από την έδρα της Άστον Βίλα, αφού με δύο γκολ του Ντουράν στο φινάλε της αναμέτρησης, η ομάδα του Ουνάι Έμερι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024