Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Hatchback Cooper S 5d 2015: ΜΙΝΙ μαξιμαλισμός σε πέντε πόρτες

MINI Hatchback Cooper S 5d 2015: ΜΙΝΙ μαξιμαλισμός σε πέντε πόρτες

Το γεγονός ότι η επόμενη άφιξη στην γκάμα του ΜΙΝΙ Hatchback έχει πέντε πόρτες αποτελεί κάτι το γνωστό, ωστόσο, το πέρασμα της Cooper S πεντάθυρης έκδοσης μπροστά από το φωτογραφικό προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία παρατήρησης του νέου πρακτικότερου είδους.

Η πεντάθυρη έκδοση του MINI Hatchback συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης καθώς, πλέον, ο καιρός μετράει, αντίστροφα για να πάρει τη θέση που της αντιστοιχεί στην γκάμα, συνεχίζοντας τις μαξιμαλιστικές τάσεις που έχει φέρει μαζί της η νέα γενιά του μοντέλου.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα πρόκειται για την Cooper S έκδοση του ΜΙΝΙ Hatchback η οποία, όπως και η ήδη γνωστή τρίθυρη αντίστοιχη έκδοση, εξοπλίζεται με δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 192 ίππων.

Σε ό,τι αφορά τις σχεδιαστικές διαφορές, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι στην πεντάθυρη έκδοση οι μπροστινές πόρτες καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο προς όφελος των πίσω θυρών.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται επίσης ότι, για τους προφανείς χωροταξικούς, λόγους το πεντάθυρο ΜΙΝΙ Hatchback θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο αυξάνοντας, οριακά και τις εξωτερικές του διαστάσεις σε σχέση με την γνωστή τρίθυρη έκδοση.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία έχει ήδη κερδίσει ορισμένους πόντους σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου φτάνοντας τα 3,821 μέτρα μήκος, 1,727 μ. πλάτος και 1,414 μ. ύψος.

Πέρα από τις απαραίτητες διαφορές σε επίπεδο σχεδίασης και χώρων, η πεντάθυρη έκδοση του ΜΙΝΙ Hatchback δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί από την γνωστή τρίθυρη, προσφέροντας τις ίδιες επιλογές κινητήρων, αλλά και διαθέτοντας τις ίδιες τεχνολογικές προδιαγραφές που σύστησε η νέα γενιά του μοντέλου.

AUTOMEDIA

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024