Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Agila 2015: Ο συνεπής αστός

Opel Agila 2015: Ο συνεπής αστός

Η νέα τρίτη γενιά του ευέλικτου μοντέλου της Opel προετοιμάζεται για να προστεθεί απο το 2015 στην γκάμα των Γερμανών αποτελώντας έναν ακόμα σύγχρονο και προσιτό αστό στη φαρέτρα τους.

Το αστικό μοντέλο της Opel πραγματοποιεί ένα ακόμα πέρασμα από το φωτογραφικό φακό που το εντόπισε κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης υψηλής ταχύτητας στις εγκαταστάσεις της φίρμας στη Γερμανία.

Αν και το βαρύ καμουφλάζ δεν επιτρέπει ασφαλή συμπεράσματα για τη σχεδίαση, απ’ ότι φαίνεται η τρίτη γενιά του μοντέλου θα πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε η προηγούμενη γενιά του διατηρώντας τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου πόλης με νεανικό προφίλ το οποίο αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω στην νέα έκφρασή με τη βοήθεια και των εξελίξεων που έχουν συντελεστεί στη γερμανική φίρμα -βλ. Adam.

Σε ό,τι αφορά αυτό που θα βρίσκεται κάτω από τις επιφάνειες που θα συνιστούν ένα τυπικό αυτοκίνητο πόλης, όπως είναι γνωστό, το νέο Agila θα μοιραστεί την ίδια πλατφόρμα με το Chevrolet Spark.

Το τελευταίο, πλέον, θα παράγεται στην Κορέα και δεν θα εισάγεται στη γηραιά ήπειρο, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για το αστικό Opel και σύμφωνα με τη στρατηγική της μητρικής GM.

Όπως και να έχει, αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για το ευρωπαϊκό Agila που θα κατασκευάζεται στη Γερμανία είναι ότι σε επίπεδο αισθητικής, θα αντλήσει τις επιρροές του από το lifestyle Αdam, υιοθετώντας και ανάλογα gadget σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό του.

AUTOMEDIA

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024