Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Fabia 2015: Στην τελική ευθεία

Skoda Fabia 2015: Στην τελική ευθεία

Παρά το βαρύ καμουφλάζ που καλύπτει τις επιφάνειες του αμαξώματος της, η τρίτη κατά σειρά γενιά της Skoda Fabia βρίσκεται ένα βήμα πριν τη γραμμή παραγωγής.

Την τρίτη κατά σειρά γενιά της Fabia είναι έτοιμη να υποδεχθεί η Skoda. Το πρωτότυπο που εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τον φωτογραφικό στους δρόμους γύρω από την πίστα του Nurburgring, μάς υπενθυμίζει ότι πριν το τέλος του έτους το δημοφιλές supermini της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας πρόκειται να αντικατασταθεί.

Αν και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματος κρύβονται πίσω από το βαρύ καμουφλάζ, με σχετική ευκολία μπορεί να διακρίνει κανείς τη σχεδιαστική συγγένεια της νέας Fabia με το ήδη γνωστό Rapid Spaceback.

Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται και η γκάμα των κινητήρων του αυτοκινήτου, ωστόσο, μένει να επιβεβαιωθεί αν η νέα Fabia πρόκειται να εξοπλιστεί από την πρώτη στιγμή με τον νέο, τρικύλινδρο TSI κινητήρα του ενός λίτρου, ο οποίος πολύ σύντομα θα ενσωματωθεί στις προδιαγραφές του VW Polo και του VW Golf.

H επίσημη αποκάλυψη της νέας Skoda Fabia θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης Αυτοκινήτου που θα φιλοξενήσει η γαλλική πρωτεύουσα.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024