Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Roomster 2015: Ανεπίσημη πρώτη

Skoda Roomster 2015: Ανεπίσημη πρώτη

Η νέα γενιά του πολυμορφικού μοντέλου της τσεχικής φίρμας εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό, σε δοκιμές εξέλιξης στις Άλπεις, κρυμμένη, κάτω από το αμάξωμα του γνωστού VW Touran.

To πολυμορφικό μοντέλο της Skoda ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του, η οποία, προς το παρόν, «κρύβεται» κάτω μια μεγαλύτερη εκδοχή αμαξώματος του, επίσης απερχόμενου, VW Touran.

Τόσο η νέα γενιά του Touran όσο και του Roomster θα έχουν ως αφετηρία την ίδια πλατφόρμα και συγκεκριμένα την πολυχρηστική πλατφόρμα MQB του ομίλου VW.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πολυμορφικά μοντέλα αναμένεται να μοιάζουν περισσότερο από ποτέ, με αποκλίσεις σε επίπεδο εξοπλισμού, υλικών, αισθητικής και τιμής να αναλαμβάνουν να δώσουν τον τόνο της μεταξύ τους διαφοροποίησης.

Παρ’ όλα αυτά μένει να διαπιστωθεί κατά πόσο το Roomster θα εγκαταλείψει την αναγνωρίσιμη σχεδίασή του που τους εξασφαλίζει ένα τόσο ξεχωριστό χαρακτήρα σε προφίλ.

Όπως και να έχει, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι χάρη στην νέα πλατφόρμα το πολυμορφικό μοντέλο της Skoda αναμένεται να περιορίσει το βάρος του έως και κατά 100 κιλά, αναλόγως την έκδοση, προσφέροντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα αλλά και διαθέτοντας βελτιωμένα οδικά χαρακτηριστικά.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024