Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Skoda Fabia 2015: Πρώιμη αποκάλυψη

Skoda Fabia 2015: Πρώιμη αποκάλυψη

Το supermini της τσεχικής φίρμας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αποκάλυψη του, προσφέροντας εξαιρετικά γενναιόδωρα τον εαυτό του στο φακό.

Η τρίτη γενιά της Skoda Fabia εντοπίστηκε σχεδόν «γυμνή» από καμουφλάζ κατά τη διάρκεια δοκιμών στην Τσεχία, αποκαλύπτοντας πλήρως την σχεδιαστική της ταυτότητα.

Με σαφή την αισθητική συνάφεια με τις πιο πρόσφατες προτάσεις της Skoda, όπως η Octavia και το Rapid, η Fabia αποκτά μια δυναμικότερη και λιγότερο τετραγωνισμένη εμφάνιση.

Σε αυτό συντείνουν η μεγαλύτερη γρίλια, τα αιχμηρότερα φωτιστικά σώματα και κυρίως η διαφορετική γραμμή οροφής που συνδυαστικά με τη σχεδίαση της τρίτης κολόνας, επαναπροσδιορίζουν την σιλουέτα της.

Η ίδια δυναμικότερη σχεδιαστική λογική ισχύει και στο πίσω τμήμα, όπου, παρά το καμουφλάζ τα φώτα δεν μπορούν να κρύψουν τη σχέση τους με το Rapid ενώ την εικόνα συμπληρώνει η κομψή σχεδίαση της θύρας του πορτ μπαγκάζ και η αεροτομή στην κορυφή της.

Προς το παρόν τα στοιχεία που αφορούν τους κινητήρες της δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των νέας γενιάς αποδοτικών κινητήρων από το οπλοστάσιο του ομίλου VW, συμπεριλαμβανομένου του νέου τρικύλινδρου TSI κινητήρα ενός λίτρου που είναι διαθέσιμος στην ανανεωμένη εκδοχή του Polo.

AUTOMEDIA

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024