Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz CLS 2015: Επικαιροποίηση

Mercedes-Benz CLS 2015: Επικαιροποίηση

Το μοντέλο της Mercedes-Benz που όρισε τα όρια της κατηγορίας του ετοιμάζεται για την εθιμοτυπική διαδικασία της ανανέωσής του, φρεσκάροντας τα αισθητικά χαρακτηριστικά του αλλά και επικαιροποιώντας τον τεχνολογικό του εξοπλισμό.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ανανεωμένη εκδοχή του τετράθυρου coupe της Mercedes-Benz κοντά στην έδρα της φίρμας στη Στουτγάρδη, καθώς τελειοποιεί τις τελευταίες του λεπτομέρειες, εν όψει της πρεμιέρας της η οποία αναμένεται το φθινόπωρο.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τις μικρές αισθητικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και στις οποίες συγκαταλέγονται οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω καθώς και οι αλλαγές στα φωτιστικά σώματα.

Διαφοροποιήσεις αναμένονται και στο εσωτερικό της CLS με τις βασικότερες αλλαγές να εντοπίζονται στο ανασχεδιασμένο τιμόνι αλλά και στο χειριστήριο και την μεγαλύτερη οθόνη του συστήματος COMAND.

Στην γκάμα των μηχανικών συνόλων δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις, με την κορυφαία CLS 63 AMG S-Model να αποδίδει 585 ίππους και 800 Nm ροπής χάρη στον V8 κινητήρα των 5,5 λίτρων.

AUTOMEDIA

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024