Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Cayenne 2015: Plug-in υβριδικές ανησυχίες

Porsche Cayenne 2015: Plug-in υβριδικές ανησυχίες

Το αρχετυπικό SUV της Porsche ανανεώνεται, ενσωματώνοντας τις αισθητικές και gadget αλλαγές που εισήγαγε η μικρότερη Macan, αλλά, κυρίως ετοιμάζοντας την προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης στην γκάμα του.

To δημοφιλές SUV της γερμανικής φίρμας προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό και ενώ, ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την αποκάλυψή της.

Αυτό που ξεχωρίζει στην εξωτερική της εμφάνιση είναι η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων που παραπέμπουν στην πιο φρέσκια Macan ενώ ανασχεδιασμένα είναι επίσης ο προφυλακτήρας, η γρίλια αλλά και τα φώτα ημέρας.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται να κινηθούν και οι αλλαγές στο εσωτερικό με την Porsche να προσθέτει επιπλέον επιλογές αισθητικού και τεχνολογικού χαρακτήρα στον εξοπλισμό της Cayenne.

Αλλαγές θα γίνουν και στην γκάμα εκδόσεων της ανανεωμένης Cayenne με κύρια, την προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης στην γκάμα, στα πρότυπα της αντίστοιχης έκδοσης της Panamera.

Έτσι η Cayenne S E-Hybrid αναμένεται να συνδυάζει βενζινοκινητήρα V6 χωρητικότητας 3,0 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ τα οποία θα τις εξασφαλίζουν συνδυαστική ισχύ 416 ίππων.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέση κατανάλωση καυσίμου της αντίστοιχης ισχύος plug-in υβριδικής Panamera περιορίζεται στα 3,1 λίτρα/100 χλμ., ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε 71 γρ./χλμ.

Μια άλλη αλλαγή που αναμένεται να επέλθει στην γκάμα, είναι η αντικατάσταση του V8 της Cayenne S με ένα διπλά υπετροφοδοτούμενο V6 που θα αυξήσει την διαθέσιμη ισχύ της έκδοσης στους 420 ίππους προσφέροντας παράλληλα βελτιωμένα μεγέθη κατανάλωσης και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024