Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Renault Espace 2015: Παιχνίδια αισθητικής και χώρου

Renault Espace 2015: Παιχνίδια αισθητικής και χώρου

Εκτός από το δίπτυχο νέας πλατφόρμας-νέων κινητήρων, η νέα γενιά του γαλλικού MPV εγκαταλείπει τον τετραγωνισμένο εαυτό της, προς όφελος μιας πιο ελκυστικής σχεδίασης που, επιπλέον, θα συνδυαστεί με μια νέα σειρά επιλογών εξατομίκευσης που υπόσχονται να καλύψουν κάθε προτίμηση.

Η γαλλική φίρμα συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Renault Espace που, αν και καμουφλαρισμένο δεν μπορεί να κρύψει τη νεά σχεδιαστική του σφραγίδα στην κατεύθυνση των πρωτοτύπων R-Space και Initiale.

Έτσι, η νέα γενιά του μοντέλου απομακρύνεται από το τετραγωνισμένο στυλ της μέχρι σήμερα γνωστής εκδοχής του, υιοθετώντας ένα πιο δυναμικό προφίλ χάρη στο έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και τη γραμμή οροφής.

Ανεξαρτήτως της σχεδιαστικής του κατεύθυνσης, το νέο Espace το οποίο αναμένεται να διατεθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2014, θα είναι και το πρώτο μοντέλο της Renault που θα λανσάρει τη σειρά Initiale.

Πρόκειται για μια σειρά επιπλέον εξοπλιστικών και αισθητικών επιλογών που θα δίνει στους αγοραστές τη δυνατότητα περαιτέρω εξατομίκευσης του αυτοκινήτου τους σε επίπεδο design, υλικών και εξοπλισμού.

To νέο Renault Espace φιλοξενείται στην ευέλικτη πλατφόρμα CFM1 η οποία θα φιλοξενήσει στο μέλλον και το νέο Megane, ενώ αναμένεται να αξιοποιηθεί και από μοντέλα της «αδελφής» Nissan.

Ένα από τα πλεονεκτήματα που αναμένεται να προκύψουν από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι η αισθητή μείωση βάρους του νέου Espace όπως άλλωστε είχε αφήσει να εννοηθεί η Renault και με το concept Initiale το οποίο προηγήθηκε.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στην οικονομία με την γκάμα να πλαισιώνεται από αποδοτικούς τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

AUTOMEDIA

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024