Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Opel Astra 2016: Η μεγάλη επιστροφή

Opel Astra 2016: Η μεγάλη επιστροφή

Η πέμπτη γενιά του Opel Astra κρύβεται πίσω από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης στον ευρωπαϊκό Νότο.

Την αναγκαιότητα αντικατάστασης της σημερινής γενιάς του Opel Astra, μετά και την ανάδειξη του Peugeot 308 σε Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, φαίνεται πως αναγνωρίζουν οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας επιταχύνοντας τις δοκιμές εξέλιξης ενός εκ των δημοφιλέστερων προτάσεων στην ευρύτερη κατηγορία των μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks.

Ακολουθώντας την πρακτική των ανταγωνιστών του, το νέο Opel Astra θα επιστρέψει ελαφρύτερο σε σχέση με τη σημερινή του γενιά, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες συγκόλλησης αλλά και προηγμένα υλικά χαμηλού βάρους.

Η μείωση στο συνολικό βάρος του γερμανικού μικρομεσαίου θα φτάσει ακόμα και τα 100 κιλά, γεγονός που αναμένεται να βελτιώσει το σύνολο των χαρακτηριστικών του.

Όπως και στη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου, το νέο Astra θα προσφέρεται σε διάφορους τύπους αμαξωμάτων, όπως το πεντάθυρο και τρίθυρο hatchback και το εξίσου ελκυστικό station wagon.

Τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες άμεσου ψεκασμού πρόκειται να διαμορφώσουν την γκάμα του, εκ των οποίων κάποιοι προσφέρονται και στη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, τέλος, το νέο Astra πρόκειται να υιοθετήσει αρκετά από τα στοιχεία του πρωτότυπου Monza, διατηρώντας παρ’ όλα αυτά τη μέχρι σήμερα γνωστή εταιρική ταυτότητα της φίρμας.

AUTOMEDIA

Sports in

Καρεμπέ: «Ολυμπιακός, ο ένας και ο μοναδικός»

Ήταν ο πρώτος που το είπε, «να πάμε τον Ολυμπιακό σε έναν ευρωπαϊκό τελικό», τώρα μπορεί να απολαύσει αυτό που έλεγε και έγινε πραγματικότητα. Το πανηγυρικό ποστ του Γάλλου μετά τον θρίαμβο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024