Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Land Rover Discovery Sport 2015: Αναζητώντας το... Freelander

Land Rover Discovery Sport 2015: Αναζητώντας το… Freelander

Το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Freelander δοκιμάζει το βήμα του σε αμερικανικό έδαφος καθώς πλησιάζει, πλέον, ο χρόνος που θα αποκαλυφθεί.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που το Land Rover Discovery Sport –λέγε με… Freelander- εντοπίζεται από το φωτογραφικό φακό, πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του ως καμουφλαρισμένου πρωτότυπου σε αμερικανικό έδαφος όπου δοκιμάζει τις αντοχές του στην ζέστη.

Ανεξαρτήτως γεωγραφικού στίγματος, οι νέες λήψεις του, επιβεβαιώνουν την αύξηση των διαστάσεων του μοντέλου που θα αναλάβει να αντικαταστήσει το Freelander.

Σε ό,τι αφορά τα συμπεράσματα για τη σχεδίασή του, παραπέμπει τόσο στο Evoque -στην πλατφόρμα του οποίου και θα βασίζεται- αλλά και στο πρωτότυπο Discovery Vision Concept που οι Βρετανοί παρουσίασαν τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη.

Έτσι, στην όψη του νέου SUV ξεχωρίζουν η χαρακτηριστική γρίλια της φίρμας η οποία πλαισιώνεται από τα πιο λεπτά, με περισσότερες γωνίες φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Εκτός από τις μεγαλύτερες διαστάσεις του αμαξώματος, καθοριστικό ρόλο στις αναλογίες του διαδόχου του Freelander διαδραματίζει η νέα, πιο coupe γραμμή της οροφής η οποία καταλήγει σε ένα ευδιάκριτο spoiler. Μια προσεκτική παρατήρηση χαμηλότερα, αποκαλύπτει τη διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής.

Μαζί με το πάτωμα του Evoque, το Discovery Sport, αναμένεται να υιοθετήσει και την γκάμα κινητήρων του περιλαμβάνοντας κινητήρες diesel 2,2 λίτρων 150 και 190 ίππων και δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση 240 ίππους.

Παράλληλα, στην κορυφή της γκάμας αναμένεται να βρεθεί μια νέα έκδοση η οποία, αξιοποιώντας ένα δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα θα φτάνει τους 300 ίππους και θα υιοθετήσει τα διακριτικά RS.

AUTOMEDIA

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024