Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C 63 AMG Estate 2015: Πρακτικά ισχυρή

Mercedes-Benz C 63 AMG Estate 2015: Πρακτικά ισχυρή

Η AMG έκδοση της πρακτικότερης C-Class εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, δοκιμάζοντας -και- τις δυνατότητες του ολοκαίνουριου και πανίσχυρου μηχανικού συνόλου με το οποίο θα εξοπλίζεται.

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη της πρακτικότερης εκδοχής της C-Class η Mercedes-Benz περνάει στο επόμενο “level” με το μεσαίο της μοντέλο, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην εξέλιξη των AMG εκδόσεων.

Στην προκειμένη περίπτωση, όπως προδίδει η σιλουέτα της, πρόκειται για την C 63 AMG Estate η οποία δοκιμάζει το βήμα της στην πίστα του Nurburgring.

Παρά το καμουφλάζ που φροντίζει να κρύψει τις AMG λεπτομέρειες, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η C 63 AMG Estate θα διαθέτει ένα πιο επιθετικά σχεδιασμένο μπροστινό τμήμα στο οποίο ξεχωρίζει η χαρακτηριστική «μονή» γρίλια και οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Προχωρώντας προς τα πίσω, ξεχωρίζουν τα πιο αεροδυναμικά σχεδιασμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα, ενώ καταλήγοντας στο πίσω τμήμα, διακρίνονται η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας.

Την πρώιμη αυτή εικόνα της C 63 AMG Estate συμπληρώνουν οι χαρακτηριστικής σχεδίασης ζάντες οι οποίες «κρύβουν» το αναβαθμισμένο, κατά τα AMG πρότυπα, σύστημα πέδησης.

Αυτό, ωστόσο, που στην προκειμένη περίπτωση έχει περισσότερη σημασία είναι αυτό που κρύβεται στα σπλάχνα του πανίσχυρου estate.

Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί οι Γερμανοί, η C 63 ΑΜG τόσο στην Sedan όσο και στην Estate έκδοσή της, θα μοιραστεί τον ίδιο κινητήρα με την AMG GT, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την SLS AMG.

Πρόκειται για ένα νέο twin-turbo V8 μηχανικό σύνολο με χωρητικότητα 4,0 λίτρων του οποίου ισχύς, στην περίπτωση της AMG GT, θα ανέρχεται σε 510 ίππους και 650 Nm ροπής.

Αν και δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί κατά πόσο ο παραπάνω κινητήρας θα αξιοποιηθεί με τις ίδιες προδιαγραφές στην C 63 AMG -τετράθυρη και estate- το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί μια μικρότερη εκδοχή ισχύος.

AUTOMEDIA

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024