Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Hatchback JCW 2015: Επίδειξη δύναμης

MINI Hatchback JCW 2015: Επίδειξη δύναμης

O πιο "hot" εκπρόσωπος του νέου MINI Hatchback δοκιμάζει τις αντοχές του στη ζέστη σε αμερικανικό έδαφος, διαθέτοντας μεταξύ των υπολοίπων χαρακτηριστικών του, και έναν κινητήρα που αναμένεται να ξεπεράσει τους 220 ίππους.

Έχοντας ήδη πάρει μια ιδέα από το ομώνυμο πρωτότυπο που η ΜΙΝΙ παρουσίασε στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2014, ήρθε η ώρα να πάρουμε μια γεύση από το «real thing» το οποίο εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης σε αμερικανικό έδαφος.

Στο δοκιμαστικό πρωτότυπο διακρίνονται όλα τα τυπικά στοιχεία των εκδόσεων JCW όπως οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και τα χαρακτηριστικά ενός αναβαθμισμένου συστήματος πέδησης πίσω από τους ελαφρύτερους τροχούς με τις ζάντες αλουμινίου.

Το πίσω τμήμα, σε αυτή τη φάση εξέλιξης δείχνει ίδιο με της Cooper S έκδοσης, ωστόσο, αυτό αναμένεται να αλλάξει στην πορεία, υιοθετώντας επιρροές από το αντίστοιχο concept car.

Με δεδομένες τις εξελίξεις στην γκάμα του νέου ΜΙΝΙ Hatchback και η έκδοση JCW θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο και μεγαλύτερα μετατρόχια σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ τη συνταγή θα συμπληρώσει ένας ακόμη ισχυρότερος κινητήρας που θα ξεπεράσει ακόμα και την απόδοση της έκδοσης JCW GP II στην προηγούμενη γενιά του μοντέλου.

Αν και η ΜΙΝΙ δεν έχει αποσαφηνίσει τις προδιαγραφές του δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χρήση του δίλιτρου τετρακύλινδρου κινητήρα που εφοδιάζει το Cooper S σε μια ισχυρότερη εκδοχή η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τους 220 ίππους.

Η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς με τη συνδρομή ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή, προαιρετικά, ενός αυτόματου ισάριθμων σχέσεων που θα συνδυάζεται με paddles στο τιμόνι.

AUTOMEDIA

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024