Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ford C-Max 2015: Πολυμορφική ανανέωση

Ford C-Max 2015: Πολυμορφική ανανέωση

Το Ford C-MAX προβάρει την ανανεωμένη του όψη ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη αισθητικής και τεχνολογίας που έχει να επιδείξει η "μπλε οβάλ" φίρμα.

Το πολυμορφικό μοντέλο της Ford ετοιμάζει την εναρμόνισή του με τις σχεδιαστικές και τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στην Ford.

Ακολουθώντας το σχεδιαστικό κώδικα που εισήγαγε η Ford με το Focus το 2011 και που έχει περάσει ήδη στα νέα Fusion, Fiesta και Kuga, το C-MAX προβάρει τη χαρακτηριστική γρίλια που θυμίζει Aston Martin.

Ωστόσο, όπως μαρτυρούν οι κατασκοπικές λήψεις του πολυμορφικού μοντέλου τη νέα και μεγαλύτερη γρίλια θα πλαισιώσουν ανασχεδιασμένα πιο αιχμηρά κεντρικά φωτιστικά σώματα, ενώ την όψη του θα συμπληρώσουν αλλαγές, στον προφυλακτήρα, στις εισαγωγές αέρα και τα φώτα ομίχλης τα οποία θα προσαρμοστούν στις ανάγκες της νέας γρίλιας.

Αντίστοιχη φαίνεται να είναι η εικόνα και στο πίσω τμήμα με την Ford να ετοιμάζει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και «ξαναγραμμένο» προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές αναμένεται να κινηθούν στο ίδιο μήκος κύματος με το ανανεωμένο Focus, κατ’ επέκταση, δεδομένα θα πρέπει να θεωρούνται τα ανασχεδιασμένα ταμπλό και κεντρική κονσόλα με φόντο την προσθήκη του αναβαθμισμένου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της Ford, Sync2 και των αυξημένων λειτουργιών του που υπόσχονται περισσότερη εργονομία, αλλά και λιγότερους διακόπτες.

Στο ίδιο πλαίσιο, εμπλουτισμένος με περισσότερα gadget θα είναι και ο εξοπλισμός περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, μια μεγαλύτερη οθόνη αφής για τις λειτουργίες του infotainment, αλλά και περισσότερα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες δεν αναμένονται αλλαγές στα υφιστάμενα μοτέρ, ωστόσο η γκάμα ενδέχεται να εμπλουτιστεί με νέες, επιπλέον επιλογές.

AUTOMEDIA

Sports in

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον τελικό του Coppa Italia (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους, με τους μπιανκονέρι να παίρνουν αυτή την απόφαση μετά την απρεπή συμπεριφορά του Ιταλού τεχνικού στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024