Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Fabia 2015: Αντίστροφη μέτρηση

Skoda Fabia 2015: Αντίστροφη μέτρηση

Το supermini της Skoda δοκιμάζει το βήμα του με φόντο τις Άλπεις προσφέροντας μια σειρά αποκαλυπτικών εικόνων στο κλείστρο του φωτογραφικού φακού.

Με το χρόνο να μετράει πλέον αντίστροφα για την παρουσίαση της η οποία θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, η τρίτη γενιά της Skoda Fabia προσφέρει ακόμα μια σειρά εικόνων της, ως δοκιμαστικού πρωτότύπου με φόντο το τοπίο των Άλπεων.

Οι νέες λήψεις του φωτογραφικού φακού επιβεβαιώνουν τις σαφείς αισθητικές της επιρροές από την νέα εικόνα των μοντέλων της Skoda όπως αυτή παγιώθηκε στα Rapid και την Octavia και οι οποίες δίνουν στην Fabia μια δυναμικότερη και λιγότερο τετραγωνισμένη αισθητική.

Σε αυτό, συντείνουν η μεγαλύτερη γρίλια, τα αιχμηρότερα φωτιστικά σώματα και, κυρίως, η διαφορετική γραμμή οροφής που συνδυαστικά με τη σχεδίαση της τρίτης κολόνας, επαναπροσδιορίζουν τη σιλουέτα της προς πιο δυναμικά μονοπάτια.

Η ίδια, αθλητικότερη και κομψότερη σχεδιαστική λογική ισχύει και στο πίσω τμήμα, όπου, παρά το καμουφλάζ, τα φώτα δεν μπορούν να κρύψουν τη συνάφειά τους με το Rapid, ενώ την εικόνα συμπληρώνει η κομψή σχεδίαση της θύρας του πορτ μπαγκάζ και η αεροτομή στην κορυφή της.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η τρίτη γενιά της Fabia αναμένεται να αξιοποιήσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας την οποία μοιράζεται με το Polo

Προς το παρόν τα στοιχεία που αφορούν τους κινητήρες της δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο, δεδομένου ότι το τσεχικό supermini θα έχει ως αφετηρία μια βελτιωμένη εκδοχή της ίδιας πλατφόρμας την οποία μοιράζεται με το Polo, στις επιλογές των μοτέρ αναμένονται νέας γενιάς αποδοτικά μοτέρ από το οπλοστάσιο του ομίλου VW, συμπεριλαμβανομένου του νέου τρικύλινδρου TSI κινητήρα ενός λίτρου που εξοπλίζει το νέο Polo.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024