Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X1 2015: Επαναπροσδιορισμός προτεραιοτήτων

BMW X1 2015: Επαναπροσδιορισμός προτεραιοτήτων

Με αφετηρία τη νέα, προσθιοκίνητη πλατφόρμα του βαυαρικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών, η BMW X1 αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις και σαφώς πιο σύγχρονα και φιλικά προς τον χρήστη χαρακτηριστικά.

Στη Βόρεια Ευρώπη συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης της δεύτερης, κατά σειρά, γενιάς της BMW X1, η οποία και αναμένεται στην αγορά της γηραιάς ηπείρου μέσα στους επόμενους μήνες.

Πίσω από το βαρύ καμουφλάζ που καλύπτει τις επιφάνειες του αμαξώματός της, κρύβεται το νέο πλαίσιο του βαυαρικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών, πάνω στο οποίο έχει βασιστεί τόσο το νέο MINI Hatchback όσο και η Σειρά 2 Active Tourer.

Aν και από τις εικόνες της νέας BMW X1 πολύ δύσκολα μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τον σχεδιασμό των εξωτερικών επιφανειών, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αύξηση των διαστάσεών της.

Στις δικίνητες εκδόσεις του αυτοκινήτου η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς και όχι στους πίσω, την ίδια στιγμή που οι μικρότερες, σε ισχύ και κυβισμό, εκδόσεις θα εφοδιάζονται με τους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων.

Προφανώς και θα υπάρχουν ισχυρότερες εκδόσεις με τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα, οι οποίες μάλιστα θα συνδυάζονται με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης xDrive και το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων.

AUTOMEDIA

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024