Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz M-Class 2016: Δύναμη επιβολής

Mercedes-Benz M-Class 2016: Δύναμη επιβολής

Το γερμανικό SUV ετοιμάζεται να εναρμονιστεί με τις -πολλές- εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στη Mercedes-Benz, προσθέτοντας στην γκάμα του νέες εκδόσεις μεταξύ των οποίων και μια υβριδική.

Η ανανεωμένη εκδοχή της Μ-Class εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κοντά στην έδρα της φίρμας στη Στουγάρδη αποκαλύπτοντας, ότι η ανανέωση που επιφυλάσσουν οι Γερμανοί για το SUV τους θα είναι αντιστοίχως εκτεταμένη της E-Class MY 2014.

Έτσι και η M-Class θα υιοθετήσει τη γνώριμη όψη της φίρμας με τη χαρακτηριστική «μονή» γρίλια, τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα φώτα ημέρας και τις χαρακτηριστικές εισαγωγές αέρα.

Παράλληλα, μια προσεκτική παρατήρηση στις εικόνες του SUV μοντέλου αποκαλύπτει ανασχεδιασμένους θόλους καθώς και τροποποιήσεις στη σχεδίαση των πλευρικών τμημάτων.

Αν και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα φωτιστικά σώματα, η ανασχεδίασή τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ την εικόνα θα συμπληρώσει η αισθητική και τεχνολογική αναβάθμιση του θαλάμου όπου θα ενταχθεί μια νέα κεντρική οθόνη σε συνδυασμό με την τελευταία εμπλουτισμένη εκδοχή του συστήματος Comand.

Ακόμα σημαντικότερες αλλαγές θα συντελεστούν κάτω από το καπό του ανανεωμένου SUV μιας και η έκδοση ΜL 350 αναμένεται να πάψει να υφίσταται, κάνοντας χώρο για την έκδοση ML 400 η οποία θα αξιοποιεί ένα διπλά υπετροφοδοτούμενο V6 με χωρητικότητα 3,0 λίτρων και απόδοση 333 ίππων και 480 Nm ροπής.

Παράλληλα στο οπλοστάσιο της νέας M-Class αναμένεται να προστεθεί το νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων 9G Tronic ενώ, στη βάση της γκάμας θα προστεθεί μια τετρακύλινδρη έκδοση BlueTEC η οποία θα υπόσχεται μεγαλύτερη αποδοτικότητα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία μιας υβριδικής έκδοσης.

AUTOMEDIA

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024