Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz MLC 2015: H coupe πλευρά των SUV

Mercedes-Benz MLC 2015: H coupe πλευρά των SUV

To coupe SUV των Γερμανών ετοιμάζεται για την άφιξή του η οποία αναμένεται ως τα τέλη της χρονιάς και όπως, προδίδει, ο φωτογραφικός φακός χωρίς να έχει πολλές διαφορές με το πρωτότυπο που προηγήθηκε.

Το coupe SUV της Mercedes-Benz συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, καθώς η γερμανική φίρμα δείχνει να προχωρά με ταχείς ρυθμούς για το πέρασμά του στην παραγωγή.

Οι εικόνες του, αν και καμουφλαρισμένες δεν μπορούν να κρύψουν ότι η έκδοση παραγωγής η οποία θα λανσαριστεί με τα διακριτικά ML Coupe ή εν συντομία MLC, θα είναι κατά περίπου 90% όμοια με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε ως Concept Coupe SUV στην έκθεση του Πεκίνου την άνοιξη του 2015.

Μία από τις βασικές σχεδιαστικές διαφορές που παρατηρούνται μεταξύ του εκθεσιακού πρωτοτύπου και της έκδοσης παραγωγής όπως την αποτύπωσε το κλείστρο του φακού, είναι η παρουσία πλαισίου στα παράθυρα της δεύτερης.

Αν και δεν είναι απολύτως σαφής ο λόγος που συνέβη αυτό ή πώς θα εξελιχθεί τελικά, υπενθυμίζεται ότι αν η Mercedes-Benz επέλεγε εν τέλει παράθυρα χωρίς πλαίσιο, θα είχε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας των coupe SUV.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες διαφορές, το δοκιμαστικό πρωτότυπο διαθέτει ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα και πλευρικούς καθρέφτες καθώς και ορισμένες άλλες, δευτερεύουσες διαφοροποιήσεις που συντείνουν σε μια πιο προσγειωμένη εμφάνιση σε σχέση με το concept car.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αναμένεται να προέλθουν από την γκάμα της M-Class, ενώ το παρών θα δώσει και η πανίσχυρη AMG έκδοση ως MLC 63 ΑΜG που θα δώσει στο νέο SUV των Γερμανών τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της BMW X6 M.

AUTOMEDIA

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024