Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai ix35 2016: Ο επίμονος Κορεάτης

Hyundai ix35 2016: Ο επίμονος Κορεάτης

H κορεατική φίρμα ετοιμάζει τη νέα γενιά του Hyundai ix35 η οποία θα αποκτήσει μια σειρά χαρακτηριστικών που θα την φρεσκάρουν εντός και εκτός, χωρίς όμως να αλλοιώσουν το χαρακτήρα ενός αυτοκινήτου που, για τη Hyundai, αποδείχθηκε παγκόσμιο best-seller.

Το νέο Hyundai ix35 ετοιμάζει τη νέα γενιά του η οποία με δεδομένη την σχετικά πρόσφατη ανανέωση του, μέσα στο 2013, δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν το φθινόπωρο του 2015.

Μέχρι τότε, προσφέρει μια σειρά εικόνων του με φόντο την αμερικανική έρημο, και παρά το βαρύ καμουφλάζ υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που μπορεί να συναγάγει κανείς.

Με δεδομένη και την άφιξη του νέου ix25, το ix35 αναμένεται να μεγαλώσει λίγο σε μέγεθος, αφήνοντας έτσι περισσότερο χώρο για το μικρότερο SUV, ενώ θα μεταβάλλει και ελαφρώς τις αναλογίες του χάρη και στο πιο έντονο τόξο της γραμμής οροφής και την αντίστοιχα διαφορετική σχεδίαση στις κολώνες και στη γραμμή των παραθύρων.

Την εικόνα του αναμένεται να συμπληρώσουν νέας σχεδίασης και λεπτότερα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED καθώς και μια εντονότερη γρίλια. Παρά τις αλλαγές που θα αναλάβουν να φρεσκάρουν το αισθητικό του αποτύπωμα, το ix35 θα διατηρήσει τα οικεία χαρακτηριστικά του μιας και έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως δημοφιλές.

Με στοχευμένες βελτιώσεις σε ό,τι αφορά την κατανάλωση και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα αναμένεται να είναι η γκάμα κινητήρων η οποία θα περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης 1,6 λίτρων με απόδοση από 140 έως 170 ίππους και κινητήρες πετρελαίου 1,7 και 2,0 λίτρων με ισχύ από 115 έως 184 ίππους.

Παράλληλα, υπό το φως των εξελίξεων στην κορεατική φίρμα, σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία μιας υδρογονοκίνητης έκδοσης με αφετηρία την αντίστοιχη τεχνολογία των Κορεατών.

AUTOMEDIA

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024