Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Twingo RS 2015: Πύραυλος τσέπης

Renault Twingo RS 2015: Πύραυλος τσέπης

Το Twingo RS δίνει το στίγμα του, αποκαλύπτοντας την άγρια πλευρά του αστικού πολιτισμού.

Μετά και την πλήρη αποκάλυψη του “αδελφού” smart fortwo και forfour, η προσοχή των Renault και Daimler οι οποίες εξέλιξαν από κοινού τα Twingo, smart fortwo και forfour, στρέφεται στις εκδόσεις επιδόσεων των μοντέλων.

Απτή απόδειξη οι εικόνες του φωτογραφικού φακού που συνέλαβε το δοκιμαστικό πρωτότυπο Twingo RS όπως προκύπτει με μια ματιά στους μεγαλύτερους πίσω τροχούς και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Την εικόνα του ισχυρότερου Twingo στην έκδοση παραγωγής αναμένεται να πλαισιώσουν, ανασχεδιασμένα αεροδυναμικά στοιχεία και προφυλακτήρες, σκουρότερα φωτιστικά σώματα, μια πιο επιθετική γρίλια καθώς και sport πινελιές στο εσωτερικό στο όνομα μιας αισθητά πιο δυναμικής εμφάνισης εντός και εκτός.

Φυσικά, οι παραπάνω διαφοροποιήσεις θα αξιοποιηθούν για να σηματοδοτήσουν την επιπλέον ισχύ του μοντέλου η οποία αναμένεται να προέλθει από τον turbo τρικύλινδρο κινητήρα με χωρητικότητα 0,9 λίτρου και σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάσει έως και τους 120 ίππους.

Το σύνολο αναμένεται να συμπληρώσει ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη το οποίο θα είναι και η μοναδική επιλογή για την ισχυρότερη έκδοση του γαλλικού μοντέλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, δεδομένης της συγγένειας με τα smart, η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς του αυτοκινήτου.

Παράλληλα με την επιπλέον ισχύ και το νέο κιβώτιο, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται μια αντίστοιχη αντιμετώπιση για το πλαίσιο με μια χαμηλότερη και σκληρότερη ανάρτηση καθώς και αναβαθμισμένα φρένα. Τις προδιαγραφές του Twingo RS αναμένεται να συμπληρώσει μια αντίστοιχη μεταβολή σε ό,τι αφορά την απόκριση του τιμονιού αλλά και τα ηλεκτρονικά συστήματα.

AUTOMEDIA

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024