Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart fortwo Brabus 2015: Η άγρια πλευρά ενός αστικού μύθου

smart fortwo Brabus 2015: Η άγρια πλευρά ενός αστικού μύθου

Έχοντας στη διάθεσή του μια αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού turbo κινητήρα με χωρητικότητα 0,9 λίτρου με ισχύ η οποία αναμένεται να φτάσεις έως και τους 120 ίππους και μια σειρά από sport χαρακτηριστικά που του εξασφαλίζει η υπογραφή της Brabus, το smart fortwo ετοιμάζεται να δείξει την άγρια πλευρά του.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς του εμβληματικού αστικού μοντέλου, η ισχυρότερη έκδοσή του, με τα διακριτικά της Brabus, κάνει την εμφάνισή της σε πίστα δοκιμών προσφέροντας μια σαφή εικόνα για το δυναμικότερο στίγμα της.

Ξεκινώντας από τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά, το γνώριμο, πλέον, αποτύπωμα του smart fortwo εμπλουτίζεται με μια ανασχεδιασμένη γρίλια, πιο σκούρα φωτιστικά σώματα και νέας σχεδίασης πίσω προφυλακτήρα ο οποίος καταλήγει σε μια διπλή απόληξη της εξάτμισης, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι μεγαλύτεροι πίσω τροχοί.

Στην έκδοση παραγωγής, η εικόνα αναμένεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω με τις γνώριμες πινελιές της Brabus οι οποίες και δεν περιοριστούν φυσικά στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία στην περίπτωση αντίστοιχων εκδόσεων ακόμα και όταν πρόκειται για αστικά μοντέλα είναι η επιπλέον ισχύς. Στην προκειμένη περίπτωση αναμένεται να κινηθεί στο φάσμα μεταξύ 110 και 120 ίππων χάρη σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του οικείου turbo τρικύλινδρου με χωρητικότητα 0,9 λίτρου.

Ο κινητήρας αναμένεται να συνδυάζεται αποκλειστικά με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ τις προδιαγραφές του smart fortwo Brabus αναμένεται να συμπληρώσει η sport ανάρτηση, τα αναβαθμισμένα φρένα καθώς και αλλαγές που θα αφορούν τις ταχύτερες αντιδράσεις του συστήματος διεύθυνσης σε συνδυασμό και με τις διαφορετικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου.

AUTOMEDIA

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024