Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar XJ 2015: Βρετανική αριστοκρατία

Jaguar XJ 2015: Βρετανική αριστοκρατία

O φωτογραφικός φακός συνέλαβε την XJ να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, καθώς ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την επίσημη αποκάλυψή της.

To κορυφαίο sedan της Jaguar πρωτοσυστήθηκε στο κοινό το 2009, έτσι και οι Βρετανοί, έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ανανέωσής του η οποία αναμένεται να δώσει το –επίσημο- στίγμα της πριν το τέλος της χρονιάς.

Επί του παρόντος το τετράθυρο πολυτελές μοντέλο δοκιμάζει το βήμα του στην απαιτητική διαδρομή του Nordschleife και, όπως αποκαλύπτει και μια προσεκτική παρατήρηση, διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέας σχεδίασης και εξολοκλήρου LED φωτιστικά σώματα με αυτόματα ρυθμιζόμενη δέσμη φωτός.

Αν και δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές, αυτό αναμένεται να αλλάξει στην έκδοση παραγωγής όπου η παρουσία και άλλων βελτιώσεων σχεδιαστικών δεν θα πρέπει να εκπλήξει κανέναν.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, δεν θα υπάρξουν συνταρακτικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τα συμβατικά μοτέρ μιας και το μοντέλο θα διατηρήσει τα ίδια μηχανικά σύνολα με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του, ωστόσο, στην γκάμα αναμένεται να προστεθεί και μία plug-in υβριδική έκδοση στα χνάρια του XJ E Concept που παρουσιάστηκε το 2012.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024