Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi Q7 2015: Η ελαφρότητα των Q

Audi Q7 2015: Η ελαφρότητα των Q

H πίστα του Nurburgring φιλοξενεί αυτό το διάστημα τις δοκιμές εξέλιξης της δεύτερης κατά σειρά γενιάς του Audi Q7, βασικό χαρακτηριστικό της οποίας θα αποτελέσει ο εντυπωσιακός περιορισμός του συνολικού βάρους της.

Στο απαιτητικότερο πεδίο δοκιμών του πλανήτη, τη θρυλική πίστα του Nurburgring, συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του νέου Audi Q7.

Η δεύτερη κατά σειρά γενιά του επιβλητικού SUV πρόκειται να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στην επόμενη χρονιά γεγονός που δικαιολογεί τις όλο και συχνότερες εμφανίσεις στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου.

Με τους κινητήρες να προέρχονται στη συντριπτική πλειοψηφία τους από το σημερινό οπλοστάσιο του VW Group, εκείνο που θα κάνει το νέο Audi Q7 είναι το σημαντικά χαμηλότερο βάρος του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συνολικό βάρους του κορυφαίου SUV στην γκάμα της Audi πρόκειται να περιοριστεί κατά 400 κιλά, γεγονός που με τη σειρά του πρόκειται να οδηγήσει στην περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεις, της οδικής συμπεριφορά και την αποδοτικότητας των κινητήριων συνόλων.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, το Q7 δεν θα διαφοροποιηθεί σημαντικά από τα πρότυπα του Q3, περιορίζοντας παρόλα αυτά το μήκος των προβόλων και εξασφαλίζοντας περισσότερο χώρο για τους επιβάτες στο εσωτερικό.

Τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED αναμένεται να συμβάλλουν στην προσπάθεια σχεδιαστικής διαφοροποίησης του νέου Audi Q7, υπογραμμίζοντας εκτός των άλλων το υψηλό τεχνολογικό του προφίλ.

AUTOMEDIA

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024