Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz B-Class 2015: Θέμα αρμονίας

Mercedes-Benz B-Class 2015: Θέμα αρμονίας

Η B-Class λαμβάνει το χρίσμα της ανανέωσης με διαδικασίες express καθώς οι εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στη γερμανική φίρμα από την άφιξή της έως σήμερα, είναι αρκετές και οι Γερμανοί, πάντα τυπικοί.

To γερμανικό MPV προσφέρει μια νέα σειρά εικόνων του στο φωτογραφικό φακό, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την επικείμενη ανανέωσή του η οποία και θα το εναρμονίσει με τις νεότερες σχεδιαστικές και μη, επιταγές που έχουν προκύψει στην Mercedes-Benz.

Όπως μαρτυρούν οι καμουφλαρισμένες επιφάνειες οι αλλαγές εστιάζουν στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος όπου ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και η νέα γρίλια δίνουν τον τόνο, επιχειρώντας να φρεσκάρουν την όψη της B-Class.

Στο πίσω τμήμα αναμένονται ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει τις καλύτερα ενσωματωμένες απολήξεις της εξάτμισης στον πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, με μια πρώτη ματιά δεν παρατηρούνται αισθητές αλλαγές, ωστόσο το καμουφλάζ συντείνει σε ανασχεδιασμένο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αναβάθμιση του gadget εξοπλισμού.

Παράλληλα, εκτός από τις στοχευμένες αλλαγές στους ήδη γνωστούς κινητήρες, η ανανεωμένη B-Class αναμένεται να επωφεληθεί από τους μικρότερους σε κυβισμό κινητήρες diesel που συναντάμε τόσο στην A-Class όσο και στην C-Class.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024