Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 1 2015: Extreme makeover

BMW Σειρά 1 2015: Extreme makeover

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το εμπορικό της λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά, η Σειρά 1 της BMW προετοιμάζει την επανείσοδό της στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων hatchbacks.

Τη σημερινή θέση της στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks πρόκειται να επαναπροσδιορίσει μέσα στην επόμενη χρονιά η Σειρά 1 της BMW.

Αφετηρία θα αποτελέσει ο ανασχεδιασμός των επιφανειών του αμαξώματος, ο οποίος σε αντίθεση με τις συνήθειες της βαυαρικής φίρμας αναμένεται να μεταμορφώσει τη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου.

Οι παρεμβάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά για τον… καλλωπισμό τις αμφιλεγόμενης σχεδιαστικά Σειράς 1 αλλά και για τη βελτιστοποίηση των αεροδυναμικών της επιδόσεων.

Έτσι, λοιπόν, στις σχεδιαστικές προδιαγραφές της μικρομεσαίας BMW πρόκειται να ενσωματωθούν χαρακτηριστικά, όπως τα Air Breathers και τα Air Curtains, που για πρώτη φορά συναντήσαμε στην γκάμα της μεγαλύτερης Σειράς 3.

Δεδομένος, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται ο πλήρως ανασχεδιασμός του μπροστινού τμήματος, σε μια προσπάθεια δημιουργίας ενός δυναμικότερου και ελκυστικότερου προφίλ.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, καθώς είναι πολύ πιθανό στην γκάμα της Σειράς 1 να προστεθούν τα τρικύλινδρα σύνολα βενζίνης και diesel που αυτή τη στιγμή εξοπλίζουν την τρίτη γενιά του MINI Hatchback.

H ανανεωμένη εκδοχή της BMW Σειράς 1 αναμένεται στους ευρωπαϊκούς δρόμους μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015, μιας και η βαυαρική φίρμα έχει να αντιμετωπίσει τις σαφώς πιο σύγχρονες προτάσεις του ανταγωνισμού.

AUTOMEDIA

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024