Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz S-Class Cabriolet 2016: Πολυτέλεια χωρίς οροφή

Mercedes-Benz S-Class Cabriolet 2016: Πολυτέλεια χωρίς οροφή

Στην τελευταία φάση των δοκιμών εξέλιξης έχει περάσει η Mercedes-Benz S-Class Cabriolet, η οποία και θα ακολουθήσει το εμπορικό λανσάρισμα της μικρότερης σε διαστάσεις αλλά εξίσου εντυπωσιακής C-Class Cabriolet.

Δύο νέα soft top cabrio πρόκειται να προσθέσει στην γκάμα της η Mercedes-Benz μέσα στον επόμενο χρόνο. Την αρχή θα κάνει η C-Class, η οποία θα αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της έκδοση με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή.

Αντίστοιχης λογικής θα είναι η μεγαλύτερη και πολυτελέστερη S-Class Cabriolet, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές εξέλιξης σε δημόσιους δρόμους.

Η S-Class Cabrio πρόκειται να βασιστεί στο Ocean Drive Concept του 2007, ωστόσο, θα διαθέτει δύο αντί για τέσσερις πόρτες και σαφώς πιο… γήινα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Με τέσσερις θέσεις στο εσωτερικό της και άνεση αντάξια της παράδοσης που κουβαλά μια S-Class, η soft top cabrio εκδοχή της γερμανικής λιμουζίνας θα διαθέτει πλήθος εφαρμογών άψογα προσαρμοσμένων στις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης έκδοσης.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το κύκλωμα παροχής θερμού αέρα που καταλήγει στα προσκέφαλα των καθισμάτων (Airscarf), το οποίο άλλωστε προσφέρεται ήδη τόσο στην Mercedes-Benz SLK όσο και στην Ε-Class Cabriolet.

H πρεμιέρα της S-Class Cabriolet αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2015, στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024