Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 6 Coupe 2015: Χρυσά εξάσφαιρα

BMW Σειρά 6 Coupe 2015: Χρυσά εξάσφαιρα

Οι Βαυαροί ετοιμάζουν την ανανεωμένη εκδοχή της Σειράς 6 Coupe η οποία ετοιμάζει εκτεταμένες αλλαγές, κυρίως, κάτω από τις μεταλλικές της επιφάνειες.

Η «εξάρα» ετοιμάζεται να ενσωματώσει στο παλμαρέ της τις τελευταίες -και όχι μόνο- εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στη βαυαρική φίρμα, όπως αποκαλύπτουν οι εικόνες του φωτογραφικού φακού που την εντόπισε με περιορισμένο καμουφλάζ σε γερμανικό έδαφος.

Οι σχεδιαστικές αλλαγές δεν θα είναι ιδιαιτέρως εκτεταμένες και θα ακολουθήσουν τα πρότυπα της περσινής ανανέωσης της Σειράς 5, με περιορισμένες διαφοροποιήσεις στο μπροστινό τμήμα, στη σχεδίαση του καπό και στα φωτιστικά σώματα τα οποία θα είναι LED στο σύνολο τους ως standard.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές αναμένεται να συντελεστούν κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες της νέας Σειράς 6 η οποία θα επωφεληθεί από μια συνολικά αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων που θα συνδυάζεται με επιπλέον συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ πιθανή θα πρέπει να θεωρείται και μια υβριδική έκδοση η οποία αναμένεται στις αρχές του 2015.

Αναβαθμισμένος αισθητά θα είναι και ο τεχνολογικός εξοπλισμός του μοντέλου των Βαυαρών, ενσωματώνοντας τα τελευταία συστήματα ασφαλείας της BMW καθώς και το γνωστό, από τα πιο πρόσφατα μοντέλα χειριστήριο iDrive αφής και τα άλλα αντίστοιχα gadget που έχουν προστεθεί τελευταία στις διαθέσιμες επιλογές.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο σε ό,τι αφορά την άφιξη της ανανεωμένης Σειράς 6, είναι ότι η BMW αναμένεται να παρουσιάσει σχεδόν ταυτόχρονα την Coupe και την GranCoupe έκδοσή της ανεξαρτήτως με το τι συνέβαινε στο παρελθόν.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024