Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i40 2015: Ασκήσεις προσαρμογής

Hyundai i40 2015: Ασκήσεις προσαρμογής

Το i40 ετοιμάζεται να ανανεωθεί υιοθετώντας βελτιώσεις που, αφορούν, κυρίως την εναρμόνισή του με τις, προσεχώς υποχρεωτικές, προδιαγραφές Euro 6 για τα κινητήρα σύνολα που το εξοπλίζουν.

Το σχεδιασμένο στην και για την Ευρώπη, κορεατικό μοντέλο εντοπίστηκε για ακόμα μία φορά από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης της πρακτικότερης έκδοσης του ετοιμάζοντας τις αλλαγές που θα είναι κοινές για όλη την γκάμα του.

Αν και πλήρως κρυμμένο κάτω από βαρύ καμουφλάζ, το κορεατικό μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση της Βαρκελώνης το 2011 και μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το αμερικανικό Sonata, αναμένεται να υιοθετήσει ορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές που θα το εκσυγχρονίσουν οπτικά, αλλά κυρίως να αναμορφώσει την γκάμα κινητήρων του σύμφωνα με τις, υποχρεωτικές συντόμως, προδιαγραφές Euro 6.

Εξωτερικά το κορεατικό μοντέλο αναμένεται να υιοθετήσει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και μια νέα γρίλια με νέο βελτιωμένο μοτίβο, ενώ τα φώτα ομίχλης που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα, δείχνουν να έχουν μετακινηθεί και ενσωματωθεί, ως λειτουργία, στα νέας τεχνολογίας LED κεντρικά φωτιστικά σώματα.

Περιορισμένες αλλαγές αναμένονται και στο πίσω τμήμα με κυρίαρχα τα ανασχεδιασμένα προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα.

Σε επίπεδο κινητήρων, το i40 αναμένεται να διατεθεί με τις ίδιες επιλογές βενζίνης και πετρελαίου οι οποίες ωστόσο θα φέρουν τις κατάλληλες βελτιώσεις που θα προσαρμόσουν τους κινητήρες τις προδιαγραφές Euro 6 προσφέροντας, περισσότερη οικονομία και χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024