Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ferrari 458 M 2015: Η αυτής turbo μεγαλειότητα

Ferrari 458 M 2015: Η αυτής turbo μεγαλειότητα

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε για πρώτη φορά το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την 458 Italia και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα αποδίδει αρκετούς παραπάνω και υπερτροφοδοτούμενους ίππους.

Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο με την απολύτως αναγνωρίσιμη σιλουέτα είναι το πρώτο δείγμα της αντικαταστάτριας της 458 η οποία όπως έχει, εμμέσως, επιβεβαιωθεί από το Maranello θα είναι υπερτροφοδοτούμενη.

Η απάντηση για τη συγκεκριμένη επιλογή της Ferrari βρίσκεται στον περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα η οποία ωστόσο, δεν θα είναι η μοναδική βελτίωση για την Ferrari 458 Modificato ή, εν συντομία, 458 M, όπως αναμένεται να ονομάζεται το νέο μοντέλο.

Έτσι, αντιστρόφως ανάλογη με τις περιορισμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα αναμένεται να είναι η ισχύς του μοντέλου.

Σε αντίθεση, λοιπόν, με το οικείο αμάξωμα της 458 Italia η εικόνα της οποίας φαίνεται να διαφοροποιείται μόνο ως προς τη διπλή απόληξη της εξάτμισης που ξεχωρίζει στο πίσω τμήμα αντί της συνήθους, τριπλής και κεντρικά τοποθετημένης, οι αλλαγές κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες είναι καταιγιστικότερες.

Ακολουθώντας τα χνάρια της California T, στα σπλάχνα της 458 Modificato αναμένεται να βρεθεί ένας twin-turbo V8 χωρητικότητας 3,8 λίτρων ο οποίος αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 670 ίππους προκειμένου το νέο μοντέλο να αντιμετωπίσει καλύτερα τον ανταγωνισμό της McLaren 650S.

AUTOMEDIA

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024