Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 2 Family Tourer: Οικογενειακή υπόθεση

BMW Σειρά 2 Family Tourer: Οικογενειακή υπόθεση

Η BMW συνεχίζει στο εμπροσθοκίνητο μοτίβο της πλατφόρμας UKL ετοιμάζοντας την επταθέσια εκδοχή της Σειράς 2 Active Tourer η οποία, θα στοχεύει να προσφέρει τις απαραίτητες χωροταξικές εξασφαλίσεις στον… ανήσυχο οικογενειάρχη.

Οι Βαυαροί ξαναπιάνουν το νήμα από εκεί που… το ξεκίνησαν σε ό,τι αφορά τις εμπροσθοκίνητες προτάσεις τους, ετοιμάζοντας μια νέα εκδοχή της οικείας, πλέον, Σειράς 2 Active Tourer με πιο οικογενειακό προσανατολισμό.

Ο λόγος για μια επταθέσια εκδοχή του μοντέλου η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό καμουφλαρισμένη από την μέση και πέρα προδίδοντας, με το μακρύ σκαρί της, τις προθέσεις της BMW.

Πέρα από το ελαφρώς μεγαλύτερο μήκος και ύψος, η επταθέσια εκδοχή της Σειράς 2 Active Tourer δεν φαίνεται να διαφοροποιεί αισθητά τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου παρά μόνο όπου είναι απαραίτητο για την φιλοξενία δύο επιπλέον καθισμάτων στο εσωτερικό της.

Αντιστοίχως, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αλλάξει και η ονομασία της με την BMW να προκρίνει, πιθανότατα, το πιο ταιριαστό Family Tourer για το νέο επταθέσιο μοντέλο.

Μένοντας στις διαφοροποιήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο επιπλέον καθίσματα και ο διαθέσιμος χώρος, θα ακολουθήσουν το μοτίβο της επταθέσιας έκδοσης της Χ5, παρέχοντας τη δυνατότητα φιλοξενίας περισσότερο σε παιδιά παρά σε ενηλίκους.

Παρ΄όλα αυτά, σε επίπεδο όγκου φόρτωσης, οι πλείστες δυνατότητες αναδίπλωσης των καθισμάτων σε συνδυασμό με παντός είδους θήκες και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους θα διασφαλίσουν ότι η Σειρά 2 Family Tourer θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός οικογενειάρχη.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες θα είναι κοινοί με την γνωστή Active Tourer ενώ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται στην γκάμα η παρουσία xDrive εκδόσεων.

AUTOMEDIA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024